2017. 07. 25. - 12:40

A budapesti Tama Restauranté a neves nemzetközi díj

A budapesti Tama Restauranté a neves nemzetközi díj

Globális kategóriában egyedüli magyar étteremként nyert két díjat a Tama Restaurant a Hanoiban megrendezett, World Luxury Restaurant Award megméretttetésen.

A budapesti Tama Restaurant volt az egyetlen magyar étterem, mely elismerést kapott a Vietnámban megrendezett World Luxury Restaurant Award versenyen. A Hanoiban július 22-én megtartott rangos eseményen két díjat is kapott a hely, amelyet csupán 2016 májusában nyitottak meg – írta meg a turizmusonline.hu.

Kellemes légkörrel és isteni ízekkel szolgál a budapesti Tama Restaurant

Kellemes légkörrel és isteni ízekkel szolgál a budapesti Tama Restaurant

 Nyert globális- és regionális kategóriában is – a díjakat Hegyi Attila, tulajdonos vehette át.

A World Luxury Restaurant Award megmérettetésre évente neveznek be a világ minden tájáról éttermeket – a nevezők lehetnek vendégek, újságírók, bloggerek, étteremkritikusok, s maguk a vendéglátó helyek is – adta hírül a turizmusonline.hu.

A Tama Restaurant tulajdonosa elmondta: nagy megtiszteltetés ez számukra, s igen sokat jelentenek nekik a vendégek pozitív visszajelzései.

Maga az étterem magas minőségű magyar alapanyagokra épít, de a mediterrán és a távol-keleti konyha elemei sem állnak messze tőle.

Fotó: tamabudapest.hu

B.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.