2017. 10. 29. - 15:33

Két alkat egy kampány

Két alkat egy kampány
A Sports Illustrated felfedezett két olyan egyedi modellt, akik teljesen mást képviselnek, mégis egyre népszerűbbek és sikeresebbek. 

 

Ritka barátság alakult ki a divatvilágban. Kate Wasley és Georgia Giggs évek óta a legjobb barátnők. Ebben persze nincs semmi különös. Az azonban érdekes, hogy teljesen eltér a testalkatuk, mégis mindketten gyönyörűek és persze modellek. A két lányt lehet követni az Instagramon, ahol megmutatják az embereknek, hogy természetesek mindketten. Szerintük pedig nem kellene a kerekded formák miatt senkinek sem szégyenkeznie, sőt inkább büszkének kell lenni a nőiességre. 
 
 
A két lány a kritizáló és rosszindulatú emberek miatt úgy döntöttek, hogy közös profilt indítanak és gyönyörű képeket osztanak meg magukról, ahol még a ruhájuk stílusa, szabása is sok esetben hasonlatos. Ezek a fotók tökéletes ábrázolják azt, hogy a ruhák hogyan állnak két különböző alkaton. A lányok népszerűsége töretlen és egyre jobban törnek be a divatvilágba. Nemrég például a Sports Illustrated magazin számára pózoltak. 
 
 
 
 
 
képforrás:instagram.com
 
N.O.
 
 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.