2017. 11. 17. - 12:30

Moaré butik: sorsolás és pezsgő a Ribkoff-napon

Moaré butik: sorsolás és pezsgő a Ribkoff-napon

Hatvanéves sikerét ünnepli a Joseph Ribkoff kanadai márka 2017-ben – A jeles alkalomból, ahogy egyébként minden évben, külön napot tartottak október végén a budapesti Váci utcai Moaré butikban, amely hazánkban ezt a ruhamárkát képviseli.

Lufik, sütemény és pezsgő – a gyönyörű ruhák és kabátok mellett ez a látvány fogadja a vásárlókat, ha a Ribkoff-napon lépnek a Moaré butikba, amely minden esztendőben rendez egy hasonló napot.

A főváros Váci utcájában levő Millennium Center elegáns üzletének tulajdonosa, Patkó Judit arról beszélt, minek köszönhető a díszítés és az ünneplés.

A Ribkoff-napon nemcsak bemutatják a legújabb kollekciót, nyerni is lehet

A Ribkoff-napon nemcsak bemutatják a legújabb kollekciót, nyerni is lehet

 

Mit lehet tudni a Ribkoff-napról, mi történik ilyenkor a Moaré butikban?

Ez a nap jeles az üzlet életében. Minden esztendőben bemutatjuk az új kollekciót, a legsikeresebb modelleket – s mindenki kedvére válogathat. Nagy a választék, hiszen szezonkezdet van, itt az ősz, érkezik a tél.

Nézze meg a Ribkoff-napról készült videót!

Meglepetésekkel is szolgálunk: aki Ribkoff-terméket vásárol, sorsoláson vesz részt – megnyerheti az öltözet árát. A nyereményjáték természetesen nagyon népszerű, de speciális kedvezményt is adunk, plusz 5 százalékot, vagyis ilyenkor már 15 százalékkal olcsóbb a kívánt ruhadarab.

A Moaré butikban is kapható Ribkoff-márka 60 éve teszi boldoggá a hölgyeket

A Moaré butikban is kapható Ribkoff-márka 60 éve teszi boldoggá a hölgyeket

 

Miben más még ez a nap, mint a többi?

Természetesen mindenkit vendégül látunk, aki betér hozzánk, pezsgőzünk és süteményt eszünk – a fogyókúrát is érdemes felfüggeszteni egy kis időre – hiszen a Ribkoff-ruha egyébként is mindent eltakar!...

A Ribkoff-napon mindig van segítőm, Monika Miculkova személyében, aki a márka kelet-európai képviselője. Nagyon sokat segít abban, hogy mindig naprakészen mutathassam be a legfrissebb modelleket.

A Ribkoff-napon pezsgővel és süteménnyel is várták a vevőket a Moaré butikban

A Ribkoff-napon pezsgővel és süteménnyel is várták a vevőket a Moaré butikban

A Joseph Ribkoff márka képviseletében Monika Miculkova elmondta: idén ünneplik 60 éves sikerüket és azt, hogy a ruháikat viselő hölgyeket boldoggá tehetik. 

A márka viselői elegánsnak és szexinek érzik magukat ezekben a modellekben, s mindig nagyon elégedetten távoznak üzleteikből. A Ribkoff-nap alkalmából speciális promócióval és VIP nappal várják a vásárlókat a Moaré butikban.

Kapcsolódó cikk:

Ruhák, amelyektől szebb az élet

Ahol csak a legmagasabb minőséget kapjuk

Ezek a legnépszerűbb ruhák késő nyárra, kora őszre

B.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.