2017. 11. 28. - 11:45

Mesterséges fürdőkomplexum készül Madridban

Mesterséges fürdőkomplexum készül Madridban

Európa legnagyobb, mesterséges strandjának előkészületei kezdődtek el a közelmúltban. A tengerhez hasonlítható strandot Spanyolország fővárosához közel hozzák létre, hogy a valódi tengerig ne kelljen 300 kilométert utazni egy kis fürdőzésért.

Megdöbbentő méretű strand készül a spanyolországi Madrid környékén. Európa legnagyobb mesterséges fürdőhelyének ígérkezik és 2020-ra készülne el az Alovera Beach, mely a tónál sokkal inkább emlékeztet majd egy tengerpartra.

A méretes strandon 15 ezer négyzetméter fehér homokot használnak majd fel, a víz pedig türkizkék lesz, akár a tengeren - írta meg a termalfurdo.hu.

A Grupo Rayet videóban promotálja, hogyan fog kinézni az Alovera strand

A Grupo Rayet videóban promotálja, hogyan fog kinézni az Alovera strand

Az Aloverában létrehozott fürdőhelyet azért kezdték el megtervezni, mert Madridban nagyon sok turista hiányolja a vízpartot – a tenger azonban 300 kilométerre van onnan.

A mesterséges strandot a Grupo Rayet építi, s várhatóan 10 euró lesz a belépőjegy.

Az Alovera Beach-en minden megtalálható lesz majd, ami általában egy vízparton. Lehet a vízben sportolni, éttermek, bárok várják majd a felfrissülni, kikapcsolódni vágyókat - tudatta a termalfurdo.hu.

B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.