2017. 12. 13. - 09:11

Mindannyian téli örömökre vágyunk...már csak az a kérdés, miből

Mindannyian téli örömökre vágyunk...már csak az a kérdés, miből

Mínusz 4 fok, síkos utak, lehangolt arcok a villamoson, és persze a köhécselés hangja, akármerre járunk. Tél van, és habár az ünnepek hoznak némi fényt, melegséget napjainkba, január eljöttével sokak gyomra elszorul a közelgő hónapok eseménytelenségére gondolva.

Jó volna ilyenkor Dubajban, vagy Afrikában tölteni egy-két hetet, kiszakadni a szürke magyar tél fogságából... De már egy osztrák hegytetőn forralt borozva is egészen biztosan könnyebben felfedeznénk az évszakban rejlő szépségeket.

Legtöbbünk számára marad azonban a “túlélés”, várjuk a március, április felmentő közeledését. Ám egészen biztos, hogy ennek minden évben, most már egész életünkben így kell maradnia? Cikkünkben adunk pár tippet, hogyan rázza fel a telet - és azt is, hogy miből teheti ezt meg.


Karácsonyi ajándék másképp

Már-már közhely, de azért igaz, hogy élményt adni-kapni a legmaradandóbb emlék. Ha már úgyis a “kötelező ajándékozás” ideje következik, idén kérjünk párunktól, barátainktól vagy rokonainktól tánc- vagy szaunabérletet, kézműves tanfolyamot, koncertjegyeket. A puszta fantáziánk elegendő ahhoz, hogy a telet megmentsük az unalomba süppedéstől - a karácsony kitűnő alkalom, hogy színt hozzunk saját és mások téli hónapjaiba!


Fapadossal a nyárba!

Ha mégis az utazásra szavaznánk, jó ha észben tartjuk: nem kell ahhoz feltétlenül az arab sivatagig menekülni, hogy elszökjünk a mínuszok elől. Az olyan úti célok, mint Tenerife, a mediterrán tavasz élményét biztosítják akár január kellős közepén is! Böngésszen a neten, gyűjtse össze a legjobb ajánlatokat - meg fog lepődni, hogy milyen közel az örök tavasz.

A tél örömei

A tél örömei

Sporttal a téli lehangoltság ellen

Távol állnak Öntől a téli sportok? Ideje megismerkednie velük! A korcsolyázástól a téli kutyafuttatáson keresztül, a síelésig-snowboardig, rengeteg lehetőség kínálkozik, hogy a téli hónapokat is aktívan, jókedvűen töltse el. Ha még sosem csatolt a lábára lécet, jó hír, az utazást, oktatást, szállást-étkezést is tartalmazó síelőcsomagok teljesen kezdők számára is elérhetőek. Az igazán elkötelezettek nem adják a nemzetközi síparadicsomoknál alább, ahol minden körülmény adott a téli sportok maximális élvezetéhez.

Személyi kölcsön egy hosszabb téli vakációhoz? Igen!

Elképzelhető, hogy a cikk olvasása közben többször felcsillant a szeme, ám azon lendülettel a pénzügyi akadályokra is emlékeztetnie kellett magát. Ha úgy érzi, kiegészítené megtakarításait, a személyi kölcsön gyors segítség lehet az anyagiak áthidalására.

Mindamellett csakis akkor érdemes hitelfelvétel mellett dönteni, ha tudja, törlesztőrészleteit gond nélkül fizeti majd vissza - így a téli vakáció emléke hosszú távon is valóban örömteli maradhat. Ismerje meg az oney.hu ajánlatait, kalkulálja ki testre szabott kölcsönét, és vágjon bele élete legizgalmasabb telébe - akár már egy héten belül!

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.