2018. 01. 03. - 10:38

Celine Dion Lady Gagával duettezne

Celine Dion Lady Gagával duettezne

Lehetséges, hogy hamarosan közös dalt hallhatunk a két tehetséges énekesnőtől? Celine Dion kifejezte óhaját, hogy Lady Gagával duettezne.

Izgalmas lenne közös szerzeményt hallgatni a 49 esztendős énekesnőtől és Lady Gagától! Celine Dion szívesen duettezne fiatalabb pályatársával, ugyanis mint kifejtette, nagy rajongója a szőke sztárnak.

Amikor egy alkalommal szóba került Lady Gaga, Celine örömmel jelentette ki, hogy nem is vágyik másra, mint hogy közösen énekeljenek. „Nagyon kedvelem őt és alig várom, hogy lehetőségünk legyen együtt előadni valamit. Lady Gaga, várlak!” – jelentette be Dion.

Az énekesnő ugyanakkor egyelőre nem reménykedik, mert a 31 esztendős Lady Gagának nagyon helyén van az esze és mindig tudja, mit csinál. „Sosem tennék olyat, hogy egy olyan tehetséges előadónak, mint ő, megmondjam, mit kell csinálnia. Mindenesetre megnézem a soron levő showját!” – szögezte le Celine Dion.

Lady Gagának egyébként nagy álma Las Vegasban fellépni, Monte Carlo-ba 36 show-ra ígérkezett el 2018-ban.

Mint mondta, ez a hely Elvis Presley, Liza Minnelli, Tony Bennett, Frank Sinatra vagy éppen Elton John és Judy Garland világa. Élete vágya válik valóra azzal, hogy ott mutathatja meg tehetségét.

B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.