2018. 01. 10. - 10:35

Lana Del Rey bajban van – koncertjét is lemondta

Lana Del Rey bajban van – koncertjét is lemondta

Törölte Kansas City-beli fellépését az énekesnő, mely január 9-én lett volna, azzal az indokkal, hogy influenzás. De az is tény, hogy a sztárt a minap vádolta meg a Radiohead koppintással.

Egész Chicago-állambeli turnéját lemondhatja Lana Del Rey – az énekesnő azt írta rajongóinak, hogy nagyon sajnálja a Kansas City-belieket, de a másnapi koncertet el kell halasztania, mert legyűrte az influenza.

Miközben azonban Lana az egészsége miatt lépett vissza, a napokban látott napvilágot az a hír is, hogy a Radiohead zenekar másolással vádolta meg őt a Get Free című száma miatt. Az énekesnő jó pár stresszes héten van túl.

A Radiohead szerint egyik, 1992-es daluk, a Creep inspirálta Lana Del Rey számát – amit a sztár tagad és igyekszik bíróságon kívül megoldani a dolgot.

A zenekar azt szeretné, hogy a dal bevételének 100 százalékát ők kapnák meg, mert véleményük szerint annak nagy része az ő számukkal azonos. Lana felvetette a 40 százalékot, de hiába.

Megegyezés tehát nem született, ezért a felek a jelek szerint mégis bíróság előtt tisztázzák majd a kérdést.

B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.