2018. 01. 24. - 10:50

Örök nyugalomra helyezték a Cranberries sztárját

Örök nyugalomra helyezték a Cranberries sztárját

Eltemették Dolores O’Riordant – a Cranberries tehetséges énekesnője ott nyugszik, ahol először tanult énekelni egy kórusban.

Örök nyugalomra helyezték Dolores O’Riordant. A tragikus hirtelenséggel elhunyt énekesnőt hazájában, Írországban, a Ballybricken-i St. Ailbe-i templomban búcsúztatták – itt tanult énekelni először a lány, aki később a Cranberries együttessel világsztár lett.

Dolores családja érkezett először a szertartásra, akiket érthetően nagyon megviselt a veszteség.

Az énekesnőnek három gyermeke született Don Burtontől, akitől korábban elvált. Taylor, a legidősebb is csak 20 éves, Molly 17-, Dakota pedig csak 12 esztendős.

Dolores O’Riordan 2018. január 15-én Londonban halt meg, ahová új szerzemények felvétele miatt érkezett. Halálának oka egyelőre ismeretlen. Úgy tudni, mániás depresszióval küzdött, ám 2017-ben lemondott koncerteket arra hivatkozva, hogy komoly hátfájdalmai vannak.

Dolores-t nemcsak családja - beleértve édesanyját és testvéreit - kísérte utolsó útjára, hanem Ole Koretsk is, aki az utóbbi időszakban volt a kedvese. 

A búcsúztatón elhangzott a Duran Duran Miss You When You're Gone című dala is.

Fotó: Instagram

Kapcsolódó cikk:

Tele volt élettel a Cranberries sztárja

Elhunyt a Cranberries énekesnője

B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.