2018. 02. 13. - 12:30

Ismét a legjobb 10 között Budapest

Ismét a legjobb 10 között Budapest

A nyolcadik legnépszerűbb lett a magyar főváros a legjobb európai úticélok szavazásán -  Budapest megelőzte Londont és Párizst is.

Figyelemreméltó eredményt hozott az Európa Legjobb Úticéljai szavazás. Budapest ugyanis nyolcadikként végzett, megelőzve Bécset, Prágát, Londont, Párizst és Lisszabont. Összesen 17.745 szavazatot kapott a magyar főváros a 2018. január 18. és február 8. között lezajlott megmérettetésen – számolt be a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ.

Budapest a nyolcadik helyen végzett a legjobb európai úticélok között

Budapest a nyolcadik helyen végzett a legjobb európai úticélok között

Első helyen Wroclaw végzett, 41. 148 szavazatot nyert el. Másodiknak Bilbao-t, harmadiknak Colmar-t választották – írta meg a turizmusonline.hu.

Az European Best Destinations csaknem 10 esztendeje segít az utazóknak kiválasztani a legjobb helyeket.

Most Budapest számára is itt a lehetőség: egész évre szóló promóciót kap a legjobb úticélokat kutató weboldaltól, melyek a nemzetközi sajtóban, a közösségi média felületeken és utazási irodákban is megjelennek.

Ezért várhatóan még inkább nőni fog Budapest látogatottsága – adta hírül a turizmusonline.hu.

A szavazást a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) népszerűsítette, mely partnereivel hosszú ideje dolgozik azon, hogy az emberek minél jobban megismerhessék a magyar főváros szépségét és kulturális életét.

Budapesten egyre nő a turisták száma, sőt, több időt töltenek a fővárosban, mint korábban – írta meg a turizmusonline.hu.

B.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.