2018. 03. 07. - 12:10

Először jelent meg 6 hónapja Ariana Grande

Először jelent meg 6 hónapja Ariana Grande

Fél esztendeje nem jelent meg a nyilvánosság előtt a tehetséges énekesnő – most tette ezt meg először, Madonna Oscart követő partiján. Ariana Grande a párját kísérte el.

Először lehetett látni a csinos énekesnőt fél év óta nyilvános mulatságon. Ariana Grande a kedvese, Mac Miller oldalán tette tiszteletét a Madonna által szervezett Oscar-díj átadás utáni bulin, március 4-én.

A 24 esztendős Ariana az eseményről fotókat is megosztott közösségi oldalán. Gyönyörű volt fekete miniruhájában és legújabb, platinaszőke hajával.

Az énekesnő legutóbb szeptemberben, a Virginiai Charlottesville-ben jelent meg egy jótékonysági koncerten. A londoni Brit Awardson is feltűnt, ahol a Manchesteri terrortámadásban elhunytak előtt tisztelgett.

Ariana Grandét nemcsak az viselte meg nagyon, hogy az ő fellépésén történt 2017-ben a merénylet. Később orvosai is azt tanácsolták neki, kímélje magát – nem repülhetett egészségügyi gondjai miatt.

Újévi köszöntőjében közösségi oldalán szintén önmagához mérten visszafogott volt.

Úgy hírlik egyébként, hogy szerepet kapott egy Broadway musicalben – ami régóta nagy álma.

Fotó: Instagram

B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.