2018. 03. 21. - 13:00

Egész évben népszerű a Balaton

Egész évben népszerű a Balaton

Természetesen igaz, hogy nyáron jóval többen sereglenek a Balaton-partra, ám a magyar tenger ma már nemcsak ebben az évszakban keresett. Szépségét bármelyikben csodálni lehet!

Amikor elkezdődik a nyári szünet és a szabadságolások ideje, sokan alig várják, hogy elutazhassanak a Balaton-partra.
 
Napjainkra azonban már nemcsak nyáron népszerű a magyar tenger, s nem csupán ezekben a hónapokban jellemző a sok vendég egy-egy Balaton-menti településen.
 
A Balaton nemcsak fürdőzés idején hangulatos
A Balaton nemcsak fürdőzés idején hangulatos 
 
A tó szépsége kétségtelen, de az utóbbi évek tapasztalatai szerint a Balatont látogatók már nemcsak nyáron jönnek. Nagyon kellemes megmártózni a vízben, ám van ezen kívül is számos szórakoztató dolog és látnivaló a Balaton partján – mindkét oldalon.
 
A víz tükrének színeváltozásai, a lágy szellő, a parkok csendje ugyanúgy vonzó lehet, mint egy-egy műemlék épület, kastély vagy éppen wellness szálló.
 
Gasztronómiai élmények, kirándulások, wellness is vár minket a Balaton-parton
Gasztronómiai élmények, kirándulások, wellness is vár minket a Balaton-parton
 
A Balaton fővárosának számító Siófok például bőséges kulturális és zenei kínálatával, humorestjeivel várja az idelátogatókat.
 
A sokszínű program-kínálat mellett számos minőségi szálloda várja a tópartra érkezőket, amelyekben a wellness szolgáltatások mellett kiváló konyhára és élményekre is számíthatnak a vendégek.
 
B.A.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.