2018. 03. 21. - 15:00

Okostelefonos hotel Budapesten

Okostelefonos hotel Budapesten

Okos készülékkel vezérelhető szálloda nyitotta meg kapuit a magyar főváros bulinegyedében. A hotel a század leginnovatívabb megoldásaival működik.

Megnyitott Európában elsőként a TMRW (Tomorrow) Hotels applikációval vezérelt, 4 csillagos szállodája Budapesten. A KViHotelben 40 szoba található, s minden a 21. század legfejlettebb megoldásaival funkcionál – adta hírül a turizmusonline.hu.
 
A hangulatos hotelben minden irányítható az okostelefonnal
A hangulatos hotelben minden irányítható az okostelefonnal
 
A hotel lényege, hogy minden vendég képes saját okostelefonos applikációjával becsekkolni és kicsekkolni.
 
Az ötlet Kató Csabának informatikai vállalkozónak köszönhető, aki kiemelte: a legújabb utazási trendeknek és a jövő elvárásainak abszolút megfelelő szálloda egyedülálló élmény – tudatta a turizmusonline.hu.
 
A hotel igazgatója, Palicz Péter elmondta: a vendégek képesek minden funkciót okostelefonjukkal irányítani, ezért a szálloda szinte teljesen személyzet nélküli.
 
A szoba hőmérsékletét már távolról szabályozni lehet
A szoba hőmérsékletét már távolról szabályozni lehet
 
A szobafoglalás, a kapunyitás, a hűtés és a fűtés vezérlése és a fizetés egyaránt történhet a telefonnal, sőt a taxi hívása és a számla rendezése is.
 
A szobalányok munkáját szintén az okostelefonra telepített alkalmazás szervezi, a teendőket akkor végzik el, amikor nem zavarják a vendéget – írta meg a turizmusonline.hu.
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.