2018. 03. 22. - 09:29

Élmények és pihenés a Balaton-felvidéken!

Élmények és pihenés a Balaton-felvidéken!
A Dunántúl szívében, a Balaton-felvidék páratlan szépségű tanúhegyei lábánál, a zamatos borokat termő domboldalak, középkori kolostorok és templomok, valamint a Balaton ölelésében várja  vendégeit a Hunguest Hotel Pelion****superior.
 Hunguest Hotel Pelion****superior
 
A 2014. októberében gyógyhellyé minősített szálloda, Tapolca belvárosának részeként, egy négyhektáros parkban, közvetlenül a légúti megbetegedések gyógyítására alkalmas klimatikus gyógybarlang felett helyezkedik el. A gyógybarlangot Therapy&Beauty részlegünkről, fedett folyosón lehet elérni. A barlangi klíma és a sport előnyei egymást erősítve fokozottan érvényesülnek. Lehetőség van a szálloda gyógyászatán belül különböző reumatológiai kezelésekre, asthma, krónikus légúti betegségek esetén légzésfunkciós ellenőrzésre, szükség esetén allergológiai vizsgálatra, fiziotherápiára, inhalációs kezelésre, illetve gyógytornára.
 

Élmény és kikapcsolódás  - Hunguest Hotel Pelion****superior 
 
Minden szoba televízióval, telefonnal, wifi-vel, minibárral felszerelt. A szálloda Orchidea éttermének kínálatában megtalálhatóak a magyar és nemzetközi ételkülönlegességek. Nyári időszakban grill terasz és pool bár is várja az idelátogatókat. A wellness-részlegen élménymedence, termálvizes medencék, pancsoló, nyári időszakban kerti úszómedence, jacuzzi, bioszauna, gőzkamra, infra – , rönk- és finnszauna, sókabin,  a gyógyászati részlegen különféle masszázsok, gyógykezelések és további rekreációs szolgáltatások, valamint tenisz- és squash pályák, footgolf és cross-bike pálya nyújtanak felüdülést a vendégek számára.
 
Hunguest Hotel Pelion****superior Hunguest Hotel Pelion****superior
Hunguest Hotel Pelion****superior  - élmény és pihenés egy helyen
 
A gyerekek arcáról nem tűnik el a mosoly, amíg a szállodában vannak, hiszen a medencés játékok, a hatalmas kalózhajó, a hinták, a trambulin és a Pinocchio klub az óvónénikkel mind olyan mesés dolgok, amik reggeltől estig lekötik figyelmüket, és felhőtlen vidámságot ígérnek.
 
Hunguest Hotel Pelion****superior Hunguest Hotel Pelion****superior
Festői környezet, elérhető áron  Hunguest Hotel Pelion****superior 
 
Profi szervezői háttérrel, a legmodernebb technika segítségével, exkluzív környezetben 1000 főig biztosítjuk a konferenciák, rendezvények sikerét elérhető áron, kitűnő konyhával és cateringgel.
 
A Hunguest Hotel Pelion****superior egész évben az Ön kikapcsolódását és sikereit szolgálja!
 
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.