2008. 12. 31. - 08:48

Civilizáció a dzsungelben! – Új Tiguan

Civilizáció a dzsungelben! – Új Tiguan

Erős és gazdaságos. Kompakt és nagy terű. Civilizáció a dzsungelben! Az új Tiguan mindent határt átlép. Egyszerre valósul meg benne egy kompakt sportos többcélú modell (SUV) és egy igazi sportautó formatervezése.

Tekintse meg az új Tiguan videóját!

 

Nem csoda, hogy az új Tiguan egyszerre két orrváltozattal hódítja a piacot.

 

A stílus kedvelőinek: a Tiguan „Trend & Fun" és „Sport & Style": A „Trend & Fun" és „Sport & Style" kialakítás elegáns onroad formatervezéssel: a mélyen lefelé ívelő orrkötény mindkét változatnak sportos külsőt kölcsönöz. A dinamika az úton is garantált: a sportautó futóműve feszes rugózású és tökéletesen igazodik a 4MOTION összkerék-meghajtáshoz.

 

VW Tiguan

VW Tiguan - Erős és gazdaságos

Galéria a képre kattintva megtekinthető!

 

 

Kalandvágyók számára: a Tiguan „Track & Field": A Tiguan Track & Field változatról lerí az ambiciózus jelleg: a meredeken kialakított orr-rész nagy terepszabadságot biztosít egészen 28°-os terepszögig. Így semmi sem állhat egy terepkirándulás útjába. És ami a különlegessége: az ehhez szükséges offroad funkciókat egyszerűen egy gombnyomással elérhetjük.

 

VW Tiguan

VW Tiguan - Kompakt és nagy terű

Galéria a képre kattintva megtekinthető!

 

A „Track & Field" Tiguan meggyőző offroad tulajdonságai: kezdve az orrköténnyel, mely akár 28°-os terepszögig alkalmas, egészen a számos praktikus funkcióval rendelkező offroad menetprogramig.

 

Az új Tiguan büszkén feszít kerekein - joggal! Hosszan elnyújtott motorháztető. Egyenes A-oszlop. Széles sárvédőívek. Az új Tiguan erejét hatásosan demonstrálja. Emellett nem megy csak úgy el az ember - se úton se terepen!

 

VW Tiguan - Civilizáció a dzsungelben!

VW Tiguan - Civilizáció a dzsungelben!

Galéria a képre kattintva megtekinthető!

 

Az panoráma napfénytető által a belső térben különleges légkör keletkezik: a hagyományos tolótetőkhöz képest háromszor nagyobb üveg és nyítási terület az optimális napfényről és kabrióhoz hasonló térérzetről gondoskodik. Az integrált elektromos roló optimális fény- és hővédelmet ad.

 

Az új Tiguan

Az új Tiguan mindent határt átlép

Galéria a képre kattintva megtekinthető!

 

Az új Tiguan egyszerűen mindenre jó. Rugalmas térkoncepciója, egyedi menettulajdonsága és példa értékű környezetvédelmi értékei miatt a hétköznapok minden kihívásának megfelel - a megszokottól jóval eltérőknek is.

 

[Forrás: vw.hu]

 

 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.