2012. 03. 27. - 16:54

Gombnyomásra érkezik a pizza Dubaiban

Gombnyomásra érkezik a pizza Dubaiban
Ötletes és praktikus szerkezettel állt elő a VIP vendégek számára a dubai-i Red Tomato Pizzéria: egy hűtőmágnes segítségével egyetlen gombnyomásra lehetővé válik a rendelés leadása.
A VIP Hűtőmágnes (VIP Fridge Magnet) nevet kapta az a szerkezet, melyet a dubai-i Red Tomato Pizzéria mutatott be néhány napja. A kizárólag törzsvásárlók és VIP vendégek számára igényelhető eszköz egészen pontosan egy pizzásdoboz alakú hűtőmágnes, mely úgy van beállítva, hogy a rajta található gomb megnyomásával automatikusan rendeljen egy pizzát az étteremből. Használatához egy okostelefonra, azon aktív internetkapcsolatra és a Bluetooth engedélyezésére van szükség, a rendelés leadása után pedig rövid szöveges üzenet nyugtázza a rendelést. A Red Tomato Pizzéria a hűtőmágnest egy igazán frappáns promóciós videó kíséretében mutatta be:

VIP Fridge Magnet - pizzarendelés gombnyomásra

A Red Tomato Pizzéria pontosan számontartja, hogy a VIP vendégek mikor, milyen feltétekkel rendelkező pizzákat rendeltek tőlük, így a népszerűségi lista első helyén lévő összeállítás kiszállítása történik meg a hűtőmágnesen lévő gomb megnyomásakor. Természetesen nem muszáj ezt a javaslatot elfogadni, az étterem internetes oldalán ugyanis bármikor beállítható az "alapértelmezett" ízvilág. A Red Tomato Pizzeria találmánya ugyan új, de a szupergyors rendelést már a Dominos Pizza nevű étterem is alkalmazza, mely egy könnyen és gyorsan kezelhető, okostelefonokra elérhető alkalmazással szolgál vendégei részére.

-W-

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.