2023. 01. 17. - 10:30

A 10 ezredik implantátum-beültetését ünnepli a Yomi robot

A 10 ezredik implantátum-beültetését ünnepli a Yomi robot

Immár tízezredik alkalommal ültetett be implantátumot embereknek a Yomi fogászati robot platform, amely 2020-ban a teljeskörű fogbeültetési eljárásokra is megkapta az FDA-engedélyt.

Nagy bejelentést tett a Yomi robotot megalkotott Neocis vállalat: a robotikai platform már a tízezredik fogbeültetésnél tart.
 
A Yomi 2016-ban kapta meg az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerengedélyeztetési Hivatal (FDA) engedélyét dentális implantátum-eljárások végzésére, s 2020-ban a szervezet a teljes fogívet érintő beavatkozásokhoz is áldását adta.
 
„Ez a mérföldkő valóban fenomenális teljesítmény partnerklinikusaink részéről – mondta Alon Mozes, vezérigazgató és társalapító. - A Yomi platform gyors növekedése és elterjedése jól mutatja, hogy a fogorvosok elkötelezettek a legmagasabb színvonalú ellátás iránt, amit pácienseiknek nyújthatnak. A Neocis büszke arra, hogy partner lehet ebben a Yomi robot révén.”
 
yomi_robot_1
 
A Yomi robot az első és egyetlen, FDA által jóváhagyott robot-asszisztált fogászati sebészeti rendszer, amely segítséget nyújt a fogászati implantációs műtét tervezési (preoperatív) és műtéti (intraoperatív) szakaszában.
 
A rendszer egyedülálló lehetőséget biztosít a klinikusok számára a fogászati implantátumok pontos megtervezésére és elhelyezésére, olyan fizikai, tapintható útmutatás mellett, amely más kezelési lehetőségekben nem érhető el.
 
„A Yomi lehetővé tette számomra, hogy minőségi kezelést nyújtsak, felülmúlhatatlan pontossággal – mondta el Jay Neugarten, New York-i száj- és állcsont-sebész, aki használja a robotot. - Bármennyire nagyszerű is ma ez a technológia, alig várom, hogy lássam, mit hoz a jövő a Yomi számára. Ez egy komoly változás a fogászati sebészet terén.”
 
A Neocis célja a Yomi robotplatform további fejlesztése, hogy túlmutasson a fogimplantátum behelyezésén és átfogóbb együttműködést biztosítson a fogászati klinikusok számára, amely valóban figyelemre méltó élményt kínál – a pácienseknek is.
 
L.A.
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.