2023. 01. 17. - 09:50

Díjazott lett a fogmosást lekövető alkalmazás

Díjazott lett a fogmosást lekövető alkalmazás

Innovációs díjjal jutalmazták a CES 2023 technológiai tárlaton a fogkefe munkáját nyomonkövető megoldást, amely jobb teljesítményre sarkallja az embert.

Egy fogmosást nyomonkövető alkalmazás lett azon találmányok egyike a CES 2023 technológiai tárlaton, amelyet innovációs díjjal jutalmaztak idén. fogalkalmazas_truthbrush_01
 
A Truthbrush a világ első, teljesen automata, univerzális megoldása, mely zökkenőmentesen figyeli a fogmosási technikánkat és beágyazott közösségi hálózattal rendelkezik a jobb személyes teljesítmény érdekében.
 
A nyomonkövető technológia bármely, kézi vagy elektromos és bármilyen márkájú fogkeféhez rögzíthető. Passzív módon képezi le a fogmosási rutint.
 
Automatikusan csatlakozik a háztartás minden nyomkövetőjéhez, így az adatrögzítés és -továbbítás egyszerű és megbízható.
 
Az alkalmazás inspirálja a felhasználókat és lehetővé teszi a szülők számára, hogy figyeljék a gyermek fogmosási módszerét.
 
Azt is megoldja, hogy valóságos baráti csoportot hozzunk létre, akikkel együtt mosolyoghatunk az eredményeken.
 
A Truthbrush olyan szájegészségügyi ökoszisztémát hoz létre, amely összeköti az embereket és a szolgáltatókat, mellette pedig eléri, hogy ügyesebben, jobban mossuk meg a fogainkat.
 
L.A.
 
 
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.