2023. 01. 10. - 09:40

Villámgyors fogtisztítás gyerekeknek – új technológiával

Villámgyors fogtisztítás gyerekeknek – új technológiával

Csak 10 másodperc és kész a tökéletes fogmosás – a 2023-as CES technológiai kiállításon bemutatott fogkefe gondoskodik róla, hogy a gyermekek rövid idő alatt megtisztíthassák fogaikat.

Sokan emlékszünk rá, hányszor mondogatták nekünk gyermekkorunkban, hogy mossunk fogat – s amikor mindent megteszünk, hogy megfelelő fogmosási szokásokat alakítsunk ki a csemetéinknél, eszünkbe jut: a javasolt 2 perces fogmosás azért hosszú idő.
 
Ezen segíthet a szupergyors szonikus Y-Brush, melyet a 2023-as Las Vegas-i CES technológiai kiállításon mutattak be, s már elérhető az Amazonon.
 
A fogmosó 10 másodperc alatt megtisztítja a fogakat, ráadásul a megjelenése is aranyos. Ipszilon alakú kefe, amelynek teteje követi a gyermek szájának körvonalait.
 
Villámgyors fogtisztítás gyerekeknek – új technológiával
Villámgyors fogtisztítás gyerekeknek – új technológiával
 
Többszínű alappal rendelkezik, amely könnyen megfogható, s egy központi bekapcsológombja van. A dizájn olyan magával ragadó, hogy a gyerekek vonzónak találják, s tartozik hozzá egy imádnivaló állatka is, amely a fogkrém tubus tetejéhez kapcsolódik.
 
A fogkefe 35 ezer rugalmas nylon sörte segítségével dolgozik. A forma illeszkedik a felső és az alsó fogakhoz is.
 
Bekapcsolt állapotban hangrezgésbe kezd, amely egyszerre mossa meg a gyermek összes fogát, miközben a csemete a szájvédőre harap. Így szupergyorsan kész a fogmosás.
 
A készítői szerint tudományosan bizonyított, hogy az újdonság mindössze 10 másodperc alatt jól elvégzi a dolgát. Ez nagyjából annyi idő, amennyit egy gyermek általában eltölt a fogmosással.
 
Praktikus az is, hogy csupán 2 óra alatt töltődik USB-C-n keresztül és minden töltés három-négy hónapig kitart.
 
Fotó: Instagram/ybrush.kw
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.