2018. 09. 18. - 11:00

Stabil fogak, jó gyomor - A díjnyertes Fixfogsor® Protézisrögzítés a legjobb megoldás!

Stabil fogak, jó gyomor - A díjnyertes Fixfogsor® Protézisrögzítés a legjobb megoldás!

Zavarja, hogy folyton mozog a műfogsora és nem tud keményebb ételeket megrágni? Több műfogsort is készíttetett már, de egyik sem illeszkedik pontosan a szájába? Ne adja fel. A Fixfogsor® Protézisrögzítés valóban hatékony megoldást kínál problémájára.

Nem kevés ember küzd nap mint nap a műfogsorával. Dolgukat nem könnyíti meg, hogy a fogsor állandóan mozog, nehezen tudnak megrágni keményebb ételeket, s előfordul, hogy hiába készíttettek többet is, egyik fogsort sem érzik tökéletesen illeszkedőnek. Ráadásul a nem kielégítő rágás miatt gyomorproblémáik is lehetnek.
 
Tény és való: a „bolti fogat” nem könnyű megszokni.
 
Sokak életében érkezik el a pillanat, amikor a kivehető műfogsor-viselés gondolatával meg kell barátkozniuk. Még 2-3 stabil fog esetén is ajánlott, ám ha teljes a hiány, mindenképp a protézis jelenti a fogpótlás lehetőségét a legtöbb magyar ember számára.  
 
albadent_nagy_vagott1
Fixfogsor: a speciális rögzítéssel a műfogsor nem mozdul el a helyéről
 
Napjainkban az implantátumok használata is egyre népszerűbb a fogászati kezelések terén, mivel a hagyományos fogpótláshoz képest számos előnnyel bírnak. Ugyanakkor, idősebbeknél és műfogsorviselőknél gondot jelenthet a csontok jelentős leépülése – náluk ez a megoldás nem alkalmazható.
 

Nem kell azonban feladni! Létezik egy modern technológia, amely fájdalommentesen, hosszú távra stabilizálhatja a már meglévő műfogsort: a Fixfogsor® Protézisrögzítés. Eljárása extra vékony titán implantátumokkal rögzíti a protézist.
 
Nem kell többé elviselnie a műfogsorviseléssel járó kellemetlenségeket!
 
 
 
 
 
Az extra vékony titán implantátummal történő protézisrögzítés segítségével megszabadulhat műfogsorproblémáitól. A protézisrögzítés lényege a néhány darab apró titán implantátum, melyeket az íny felvágása nélkül helyeznek az állcsontba.
 
Alsó fogsor rögzítése esetén 4 darabot, felső fogsornál pedig 6-ot. A titán biológiailag semleges, így nem vált ki allergiás reakciót. Sőt, 3 hónap alatt a csontsejtek ránőnek a felszínére! A kivehető műfogsor rögzítéséről a protézisbe beépített gumigyűrűs patentok gondoskodnak, melyek az implantátum gömb formájú végére pattannak rá. A rögzített műfogsor véletlen elmozdulása így kizárt. Egyetlen kezeléssel megszüntetheti a műfogsorral járó problémákat.
 
 
Ez a módszer olyan pácienseknél is alkalmazható, akiknél a normál implantátumok beültetése már nem lehetséges. A speciális implantátumos rögzítéssel stabilizált fogsort nem szükséges ragasztani, így attól sem kell tartani, hogy beszéd közben vagy bármilyen társasági esemény során kiesik.
 
Érdemes a díjnyertes megoldást választani!
 
A Fixfogsor® Rendelő Budapesten és Kecskeméten is elérhető. Innovatív kezelési módszerével kiérdemelte a 2018-as év Érték és Minőség Nagydíját, mellyel a kiemelkedő és újszerű szolgáltatásokat díjazzák.
 
A díj hivatalos átadása szeptember 11-én volt ünnepélyes keretek között Budapesten, a Parlamentben.
 
albadent_nagy_vagott2
Átadásra várnak a díjak a Parlamentben
 
Dr. Szabó László, a nagydíjas Fixfogsor® Rendelő alapító-igazgatója a díjátadón elmondta: cégüket 2011-ben alapították kifejezetten azzal a céllal, hogy a teljes kivehető fogsort viselő páciensek fogpótlását hatékonyan megoldják. Erre a tevékenységre szakosodtak. Az elmúlt 7-8 évben a specializálódásnak köszönhetően igen nagy tapasztalatra tettek szert a területen. A rendelő alapítása óta több mint 3500 páciens protézisrögzítését végezték el, s a díj elnyerése véleménye szerint visszaigazolja: jó úton járnak – emelte ki dr. Szabó László.
 
Egyik páciensük, Hazafi Sándorné nagyon hálás a Fixfogsor® Rendelőnek, amiért valóban hatékony megoldást nyújtottak a problémájára.
 
Mint elmondta, mielőbb szerette volna orvosoltatni a gondját, mivel a korábbi fogsoraival még a száját sem merte kirúzsozni – szégyellte a fogait. Nagyobb problémát jelentett viszont számára, hogy nem tudta rendesen megrágni az ételeket s ez idővel gyomorfájdalmakat is okozott neki. 
 
Tudta, hogy ebben a rendelőben – ahol nagyon kedves, fiatal csapat fogadta - segíteni fognak neki. Felkészült arra, hogy nagy fájdalmai lesznek, ennek ellenére az egész műtét fájdalommentesen zajlott. Hazafi Sándorné elmondta: a Fixfogsor® Rendelőbe úgy érkezik, hogy tudja: jó kezekben lesz és egyáltalán nem fél. Nemcsak stabil lett a fogsora, hanem gyomorgondjai is elmúltak.
 
 
Ha szeretne többet megtudni a nagydíjas FIXFOGSOR® Protézisrögzítésről, akkor az alábbi linken tájékozódhat:
 
  albadent_nagy_vagott3Dr. Szabó László, a Fixfogsor® Rendelő alapító-igazgatója az elismerő díjjal
 
 
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.