2021. 11. 16. - 10:45

Virtuális valóságot tesztel a Chanel

Virtuális valóságot tesztel a Chanel

Repülőtéren helyezték üzembe a francia divatház Chanel Try On virtuális valóság-tesztelő létesítményét, amely egy kislakásnak megfelelő méretű kocka.

Szépségstúdiót nyitott a párizsi Roissy-Charles de Gaulle repülőtéren a Chanel. Ehhez a francia világcég a párizsi Aeroports de Paris társaságokkal, valamint a Lagardere Travel Retail-el fogott össze. Fotó: Chanel
 
Az önálló butik távolabb található a többi üzlettől és lényegében egy 44 négyzetméteres monokróm kocka.
 
Belsejében található a francia divatház Chanel Try On virtuális valóság-tesztelő létesítménye, valamint digitális installációk - köztük egy tükörszerű képernyő.
 
A felkínált termékek között pedig szerepel smink, illat és bőrápoló is.
 
S hogy mindezt miért hozták létre? Az új Chanel Beauty Studio megnyitásával a márka egy merész, egyedi vásárlási élményt erősít, melyben az alkotás, a szakértelem és a felfedezés érzése egyesül - lenyűgöző környezetben.
 
A dinamikus kijelző minden új szezonban fejlődik, biztosítja az exkluzív megjelenések folyamatos áramlását, így az ügyfelek találkozhatnak a sokak által kedvelt termékekkel és izgalmas új ajánlatokkal is – mondta el a Chanel szóvivője.
 
Fotó: Chanel
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.