2022. 08. 31. - 13:26

Mesterséges intelligenciával felszerelt kert

Mesterséges intelligenciával felszerelt kert
A SMAG projekt egy olyan rendszer, amely mesterséges intelligenciát és digitális technológiát használ a kert létfontosságú paramétereinek szabályozására.
A rendszer célja, hogy javítsa a kert és a benne élő emberek egészségét, valamint növelje a rendszer egészének fenntarthatóságát.
 
 
A SMAG projekt egyik fő jellemzője az intelligens kültéri bútorok kifejlesztése. Ezek a bútordarabok érzékelőkkel vannak felszerelve, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy adatokat gyűjtsenek a környezetről.
 
Intelligens bútorokat is terveznek: székeket, vázákat
 
Ezeket az adatokat aztán egy felhőplatform dolgozza fel, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy beavatkozzanak olyan tényezőkbe, mint a levegő minősége, az öntözés, a világítás és a zajszennyezés.
 
 
A SMAG projekt máris pozitív hatást gyakorolt néhány kertre. Bárki hozzáférhet és szabadon módosíthatja saját kertjét. Ez érdekes újításokat eredményezhet a kerttervezésben.
 
 
 
H.A.
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.