2023. 03. 20. - 11:30

Astro a legjobb otthoni megfigyelő robot

Astro a legjobb otthoni megfigyelő robot

A robotok segítségével nem kevés időt és energiát takaríthatunk meg. Az egyik legjobb otthoni megfigyelő robotnak idén az Astro-t választották, amely hasznos, olcsó és számos dologra képes.

Kétségtelen, hogy az otthoni robotok nagyon sok időt, energiát spórolnak meg nekünk. Ma már többféle létezik, s folyamatosan kerülnek piacra újak. Néhány ilyen robot akár a medence alját vagy a grillt is alaposan megtisztíthatja. Más robotok célja a gyerekek szórakoztatása, miközben a házat is kitakarítják. astro_robot_01
 
A 2023-ban legjobbnak választottak között az Astro Home robot kapta a leghasznosabb otthoni megfigyelő robot elismerést. Ez a robot hasznos, olcsó eszköz, amely mindenre képes, az emlékeztetéstől a rövid sétáig. De akár partyrobottá is átalakulhat.
 
Bár egyelőre nem kapható, csúcsminőségű szolgáltatásai miatt érdemes megemlíteni. Zenét, podcastokat és műsorokat játszhat le, hívásokat kezdeményezhet és emlékeztetőket állíthatunk be rajta.
 
Az Astro Home takarító robotként komoly segítséget nyújt, sőt ha kell, harapnivalókat és egyéb tárgyakat is hoz-visz a lakásban.
 
Az Astro az Amazon új önvezető háztartási robotja. Alexa-meghajtású, s ez az Amazon első otthoni robotja, mely intelligens otthoni technológia-vezérlésű.
 
Ránézésre egy kerekeken guruló táblagép, amely körülbelül egy kiskutya méretű. Nagyjából 50 cm magas és három kereke van – ezek teszik lehetővé könnyű mozgását.
 
Ha nem vagyunk otthon, távolról irányítható: ellenőrizheti a háziállatokat, az embereket vagy az otthon biztonságát. Önállóan figyeli a házat és figyelmezteti a lakót, ha bármi szokatlant észlel.
 
Feltérképezheti a lakást és válaszolhat a hangutasításokra, így megkapjuk az Alexa összes képességét egy mobil robotban - amely a kerekeinek köszönhetően minket is követni tud bárhova.
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.