2023. 10. 18. - 12:48

Egy érintés, több változat - Okosüveg a fürdőszobában

Egy érintés, több változat - Okosüveg a fürdőszobában

Az okosüveg technológia forradalmasítja a fürdőszoba tervezést! Mi is ez a technológia és miért tökéletes választás a fürdőszobához?

Mi is az okosüveg?

Az okosüveg (vezérelhető üveg) a teljesen átlátszó és az átlátszatlan állapotok között képes váltani egyetlen érintéssel. Rendkívül sokoldalú, és számos alkalmazásban használható, beleértve az ablakokat, ajtókat, tetőablakokat, válaszfalakat.

Az okosüveg előnyei a fürdőszobában

Magánszféra érintésre – Az intelligens üveg egy gombnyomással vagy okostelefon-alkalmazáson keresztül lehetővé teszi az átlátszó és az átlátszatlan állapotok közötti váltást, megteremtve így a magánszférát.

Testreszabhatóság - Az intelligens üveg teljesen saját igényeinkre szabható. Kiválaszthatjuk az átlátszatlanság szintjét, a színárnyalatot, és akár tompítási funkciókat is beépíthetünk a térbe jutó fény mennyiségének szabályozásához.
 
Energiatakarékosság - Ha az üveg átlátszó, természetes fényt enged be, ami világosabb teret eredményez. Segíthet csökkenteni a mesterséges világítás szükségességét, és nyitottabbá teheti a teret.
 
 

Okosüveg fürdőszobában

Könnyű Karbantarthatóság - Az okosüveg könnyen tisztítható és sokkal higiénikusabb, mint egy hagyományos függöny. Nem gyűjti a port és nem igényel gyakori mosást, így praktikus választás a fürdőszobába.

Tartósság - Biztonságosan edzett vagy laminált üvegből készül, mindkettő fokozza szilárdságát és törésállóságát. Bár az intelligens üveg tartós, fontos, hogy óvatosan bánjunk vele! A felület karcolódásának megelőzése érdekében nem koptató módszerekkel és anyagokkal kell tisztítani.
 
E.T.
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.