2023. 07. 24. - 10:00

Forradalmasíthatja a profi takarítást három új robot

Forradalmasíthatja a profi takarítást három új robot

Forradalmasítják az autonóm professzionális tisztítást a LionsBot Zero Click-robotjai, melyekből háromfélét is bemutatott a vállalat.

Sokak számára örömhír, hogy LionsBot vállalat a közeljövőben piacra dobja a világ első Zero Click tisztítórobotját.
 
A LionsBot International tisztítórobotjai jelenleg több mint 30 országban működnek. Most három új termékkel rukkolta elő – ezek az R3 Vac, az R3 Scrub Pro és a MagicTag, melyek a cég meglátása szerint „forradalmasítják az autonóm professzionális tisztítást”.
 
Mind az R3 Vac, mind az R3 Scrub Pro professzionális minőségű porszívó és súrolórobot, míg a MagicTag mindkét LionsBot számára megoldja, hogy nulla kattintással működjön és rendkívül könnyen lehessen használni.
 
Forradalmasíthatja a profi takarítást három új robot
Forradalmasíthatja a profi takarítást három új robot
 
Világszerte nagy a hiány professzionális takarítókból.
 
A legtöbb professzionális takarítórobot azonban továbbra is megköveteli a felhasználóktól, hogy alapos képzésen vegyenek részt a használat előtt. A tisztítóiparban tapasztalt fluktuációt figyelembe véve ez nem túl praktikus.
 
A szabadalmaztatás alatt álló MagicTag Zero Click funkciójával az R3 Vac és az R3 Scrub Pro az egyik legkönnyebben használható robotnak készült.
 
Egy tisztítórobot elindítása korábban 10 percig is eltartott, s sokaknak okozott fejtörést.
 
A LionsBot termékeit bármely takarító képes kezelni nulla kattintással az érintőképernyőn, a telepítés pedig percek alatt elvégezhető. Mindez bárki számára lehetővé teszi, hogy alapos képzés nélkül takarítson.
 
Olyan robotokat gyártanak, amelyeket az emberek szeretnek használni – hangsúlyozta Dylan Ng Terntzer, a LionsBot International vezérigazgatója. Hozzátette: termékfejlesztésünk középpontjában a felhasználói élmény áll.
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.