2023. 05. 16. - 10:30

Naponta nyírja a pázsitot a nyugodt házi robot

Naponta nyírja a pázsitot a nyugodt házi robot

Nem kevés időt takaríthatunk meg otthoni robotok használatával. Íme az egyik, az önvezető fűnyíró, amelyet 2023 legjobbjai közé választottak.

Még mindig sokan néznek furcsán az otthoni robotok hallatán, pedig ezek az intelligens eszközök nagyon sok időt, energiát spórolnak meg nekünk.
 
Ma már számos háztartási feladat elvégzésére képesek. Néhány ilyen robot akár a medence alját is megtisztíthatja, vagy alaposan kitakarítja a grillt. Akadnak olyanok is, amelyek a gyermekeket is szórakoztatják, miközben megtisztítják lakásunkat.
 
A 2023-as év legjobb otthoni robotjai közé került a Worx Landroid robotfűnyíró, amely komoly segítség a kert rendbentartásában. Úgy van programozva, hogy a pázsitot naponta nyírja.
 
Naponta nyírja a pázsitot a nyugodt házi robot - Fotó: au.worx.com
Naponta nyírja a pázsitot a nyugodt házi robot - Fotó: au.worx.com
 
Sokkal csendesebb alternatíva a benzinüzemű fűnyírók helyett, s ha akkumulátorai lemerülnek vagy esni kezd az eső, magától visszatér a töltőállomására.
 
A Worx Landroid a fűnyírás szempontjából a Roomba padlótisztítóval egyenértékű. Ha valaha eszünkbe jutott, mennyire jó lenne egy teljesen automata robotfűnyíró, nos, eljött az idő.
 
A Landroid meghatározza a legmegfelelőbb fűnyírási ütemtervet pázsitunkhoz és néhány előzetes beállítással gondosan lenyírja azt.
 
A robot lényegében egy önvezető fűnyíró. Kiértékeli fűterületünk számos paraméterét, például a növekedési sebességet, a hőmérsékletet, a napfényt, a vízellátást, a fűfajtát, a talajösszetételt, az időjárást, a pázsit méretét és tápanyagtartalmát - ezután meghatározza a számára legmegfelelőbb nyírási ciklust.
 
Ha ez megvan, már automatikusan követi az ütemezést és tökéletesen karbantartja a pázsitot.
 
Fotó: au.worx.com
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.