2016. 02. 29. - 17:51

Egyszerű céklakrém

Egyszerű céklakrém

Ez az egészséges finomság, nemcsak pirítósra tökéletes, de mártogatósnak is kiváló.

Hozzávalók:

  • 3-4 db cékla
  • fél kígyóuborka
  • 1 kis kefir
  • 1 kis tejföl
  • kapor
  • só,bors

Céklakrém

Elkészítése:

Első lépésként mosd meg, majd töröld szárazra a céklákat, amiket utána alufóliába kell csomagolni és 180 fokon megsütni. Körülbelül másfél órán át fog sülni. Miután ez készen van, jöhet a hámozás, majd a turmixolás. Ekkor add hozzá a kefirt és a tejfölt is. A végén pedig ízlés szerint sózd, borsod, adj hozzá kaprot és reszelt uborkát. Mindezt keverd össze, hagy egy órát állni, majd fogyaszd egészséggel.

 

N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.