2014. 09. 29. - 08:14

2014. október 9-én Oktoberfest Budapesten

2014. október 9-én Oktoberfest Budapesten

Münchenhez hasonlóan hazánkba is megrendezik az Oktoberfestet ezúttal már második alkalommal a Városligeti Műjégpályán.

Ebben az évben változtattak a rendezvény helyszínén. Azért a műjégpályára esett a szervezők választása, mert sokkal nagyobb és könnyebben megközelíthető, mint az ezt megelőző. A vendégeket 4500 m2-es fűtött sörsátorral, több színpaddal, zenei előadásokkal és utcabállal várják. Mindezen felül az érdeklődőket az Álomautó Múzeum autó show-jával szórakoztatja, valamint a kalandparkban is lesz lehetőség kikapcsolódni.

A tavalyi évben elsőként rendezték meg az Oktoberfestet Budapesten

 

A legjobb és legfinomabb sörök mellett pedig Budapest kedvelt szórakozóhelyeivel, street food éttermeivel is találkozhatunk a rendezvényen. A világkonyha is jelen lesz, ugyanis nemzetközi ételek sokasága sorakozik majd fel. Az ételek mellett saját nemzeteik söreit is lehetőség lesz megkóstolni. A programokból a színház és a zenei világ sem maradhat ki. Az idei évben a napi jegy 2000 forint, a bérlet pedig 4000 forint lesz. Azok, akik előzetesen vesznek jegyet és bérletet ajándékot is kapnak, egy 4 dl-es Oktoberfest korsót. A VIP bérlethez pedig egy 1 literes korsó jár.

 

N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.