Gourmet Fesztivál
Pünkösd hétvégén rendezik meg a Millenárison a magyar gasztrokultúra egyik legnagyobb eseményét.
Május 21-24. között tartják idén a Gourmet Fesztivál. Ebben az évben újdonság lesz, hogy már csütörtökön elkezdődik a rendezvény. Az év étele a paprikás csirke, így a magyar ízek kedvelői számos változatban megkóstolhatják a finomságot. Az ország legnevesebb éttermei fogják elkészíteni a híres magyar ételt. A fővárosi és vidéki éttermek mellett felsorakoznak a cukrászdák és a borászatok képviselői is. Tavaly egyébként a rakott krumpli, előtte pedig a gulyás volt az év étele.
Tavaly is nagy sikert aratott a rendezvény
Természetesen a magyar konyha mellett, a nemzetközi konyha is feltűnik majd. A több napos fesztiválon streed food is lesz, melyek olyan újdonságokkal készülnek, mint a grillezls, a Barbecue. A rendezvényre a napi jegy 3500 forint, még a bérlet 7500 forint.
N.O.