2019. 05. 22. - 10:24

Miss Alpok Adria & Megye Szépe Döntő

Az est idén romantikus hangulatú lesz, a koreográfiát és táncokat a Csillagshow Táncegyüttes vezetője, Dr. Czárné Nagy Ildikó tanítja majd be. Fellépnek a székesfehérvári Laguna TáncSport Egyesület táncosai, valamint a Csillag Show Dance Team Paksról.
 
 
 
Miss Alpok Adria & Megye Szépe 2019
 
A versenyzők elsőként Velence feliratú pólókban mutatkoznak be. Ekkor ismertetik megyéjük egy-egy nevezetességét, turisztikai látnivalóját is a nézőknek, majd a Bahama legújabb bikinijében lépnek a színpadra.
 
Ezután Dudik Szonja egyedi tervezésű gyönyörű  estélyi ruháiban láthatjuk a lányokat.
 
Ezt követi az olasz származású énekes EROX koncertje, ahol elsőként hallhatjuk élőben legújabb klipjét.
 
Végül pedig a hagyományokhoz ragaszkodva Hudák Mariann mesterremek és príma díjas viseletkészítő ruháiban lépnek a színpadra
Az idei évben nemesi, kisasszonyos ruhákban lesznek a lányok, amelyek erre az alkalomra készülnek és itt láthatjuk először. 
 
A verseny 2019.06.02-án este 18.30 órakor kezdődik Velencén a Hotel Velence Resort & Spa**** szállodában. 13 versenyző vesz részt, ők az ország különböző megyéiből érkeznek. A lányokra Facebook oldalunkon május 31. 22.00 óráig lehet.  
 
 
A legtöbb szavazatot kapott versenyző különdíjban részesül, egyben ő lesz a közönségdíjas is.
A verseny első három helyezett jut tovább a nemzetközi versenyre.
 
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.