2023. 10. 30. - 11:20

A mindenit: ez az okostelefon karkötővé változik

A mindenit: ez az okostelefon karkötővé változik

Meghökkentő újdonsággal állt elő a Motorola: hajlítható okostelefonja pillanatok alatt képes karkötő-kiegészítővé változni.

Meglepő újdonsággal rukkolt elő a Motorola a Lenovo Tech World 2023-as rendezvényén. A cég egyértelműen bizonyította innováció iránti elkötelezettségét, kiemelve a mesterséges intelligenciában és a rugalmas megjelenítőeszközökben rejlő lehetőségeket. 
 
Szemet gyönyörködtető újítása az új, karkötős okostelefon koncepció, amelyet narancssárga szövet hátlappal láttak el és mágnesezett csuklópánthoz kapcsolódik.
 
A rugalmas FHD+ pOLED kijelzővel rendelkező eszköz alkalmazkodik a különböző használati forgatókönyvekhez, így például normál Android telefonként, önálló, álló módban, vagy csuklón hordható óratartozékként is funkcionálhat.
 
A mindenit: ez az okostelefon karkötővé változik
A mindenit: ez az okostelefon karkötővé változik
 
A távközlési vállalat igyekszik integrálni a mesterséges intelligenciát a modern okostelefon-élménybe, az MI-t használva eszközként a személyes segítségnyújtásra, vagy éppen a napi feladatok megkönnyítésére.
 
A Motorola merészen tekint a jövőbe négy mesterséges intelligencia-koncepciójával, amelyek újradefiniálják mindennapi tapasztalatainkat.
 
A generatív mesterséges intelligencia háttérképektől a fejlett mesterséges intelligencia adatvédelmi funkciókig és a szöveges összegzésig a kényelem és az innováció áll a középpontban.
 
 
A prototípus mellett a Motorola egy olyan generatív mesterséges intelligencia-modellt mutat be, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyes stílusukat kiterjesszék az okostelefonjukra: mesterséges intelligencia által generált háttérképeket készíthetnek az öltözékválasztásuk alapján, csupán azzal, hogy feltöltenek vagy rögzítenek egy képet.
 
Fotó: Instagram/Motorola
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.