2023. 03. 22. - 11:15

Bőrfelület-lipid-RNS megfigyelő technológiával rukkolt elő egy cég

Bőrfelület-lipid-RNS megfigyelő technológiával rukkolt elő egy cég

Különleges technológiát dobott piacra a Kao vállalat. Bőrfelület-lipid-RNS monitoring technológiát, amely információkat ad a csecsemők bőrének védőfunkcióiról.

Érdekfeszítő újdonságot jelentett be a Kao cég: a vállalat kereskedelmi forgalomba hozza az általa kifejlesztett Skin Surface Lipids-RNA Monitoring Technology technológiát, együttműködve a Healthcare Systems-szel, tesztelési szolgáltatásának elindítása végett. bababor_01
 
Az újdonság neve Babywell Check, melyet március 9-én jelentettek meg.
 
Egy, nem invazív faggyúgyűjtési módszert nyújt a szülőknek, hogy információkat szerezzenek a csecsemők bőrének védőfunkcióiról. Az arcfaggyúból kinyert RNS globális elemzését kínálja.
 
Ezzel a vizsgálati szolgáltatással az anya és az apa megismerheti gyermeke bőrének állapotát és információkat kaphat a megfelelő gondozásról, hogy biztosítsák a kisded egészséges fejlődését.
 
Az eddigi kutatások a faggyúban található mintegy 10 ezer féle RNS-expressziós információból különböző bőr- és fizikai állapotokra tudtak következtetni.
 
Vagyis, ez a technológia lehetővé teszi a gyermekkori atópiás dermatitisz vagy a Parkinson-kór korai felismerését is.
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.