2023. 11. 10. - 10:00

Digitális divat platformot indított el a híres Macy’s

Digitális divat platformot indított el a híres Macy’s

Új digitális elkötelezettségi platformmal rukkolt elő a Macy’s – a mstylelabot-tal, amely a divatkiskereskedelem digitális és fizikai elemeit ötvözi.

Bemutatta a Macy’s új digitális elkötelezettségi platformját, az mstylelab-ot, amely lényegében a divatkiskereskedelem digitális és fizikai elemeinek ötvözése.
 
A platform bármely eszközről elérhető, akármelyik böngészőn keresztül. Arra kéri a felhasználókat, hogy hozzanak létre profilt, szerezzenek be digitális terméket és vegyenek részt egy metaverzum-alapú, magával ragadó divatélményben.
 
Az mstylelab a Macy legújabb márkáját, az On 34th-et mutatja be a Journee metaverzum technológiai platform által létrehozott, virtuális New York-i környezetben.
 
A platform célja, hogy új közönséget vonzzon a Macy’s-be, és interaktív élményt nyújtson, mely egyben vásárlásra is alkalmas.
 
 
A felhasználók digitális szövetet hozhatnak létre, amely képviseli közösségi identitásukat, felfedezhetik a virtuális környezetet, interakcióba léphetnek az On 34th ruházatának kiválasztott digitális változataival és egyedi digitális pólót szerezheznek, amely személyre szabott digitális szövetükkel készült.
 
S hogy mindezt miért hozta létre az ismert márka? A Macy's az mstylelab-bal innovációt ösztönözne a divatárusítási területeken, elősegítve a felfedezés, az önkifejezés és a kapcsolódás körüli közösség kialakítását.
 
A platform a Macy’s szélesebb körű digitális stratégiájának része, melynek célja egy olyan tér létrehozása, ahol a divat és a technológia találkozik.
 
Az mstylelab jövőbeli frissítései a tervek szerint új magukkal ragadó élményeket és partnerkapcsolatokat foglalnak magukba, a közelgő frissítéssel pedig a márka jelen lesz a Thanksgiving Day Parade® metaverzumban is, a Hálaadás napja alkalmából.
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.