Szerelem

A nők megunják a szexet?

A nők megunják a szexet?
A kapcsolatok elején többnyire nincs gond az együttlétekkel, azonban később eltűnhet a vágy. Kutatások szerint pedig inkább a nők hajlamosak arra, hogy ne kívánják kedvesüket. 

 

A kezdeti izgalom és szenvedély egy idő eltűnik a szerelmesekből. Ez főként hosszabb kapcsolatoknál okozhat problémát, amikor egyhangúvá válhat a szex és már nem ad annyit, mint régen. A szakemberek pedig arra jöttek rá, hogy ez általában a nőknél következik be.
 
szex
 
 Egy vizsgálatot készítettek, amelyből az derült ki, hogy még a férfiak vágya nem múlik el, addig a nőké egyre csak csökken főként az első és ötödik év között. Általában pedig a harmadik év az, amikor a legjobban unják a szerelmeskedést. Ez akkora gondot okozhat, hogy akár a kapcsolat végét is jelentheti. Arra is fény derült, hogy azoknál fordul elő a leggyakrabban, akik együtt élnek párjukkal.
 
A szakértők úgy vélik, hogy sokan nem bírják a monogámiát, de akár az is közre játszhat, hogy nem merik elmondani, hogy mi az, amire vágynak. Ennek kapcsán azt tanácsolják a kutatók, hogy mindent beszéljenek meg kedvesükkel, azok a nők, akik úgy érzik, hogy nem tesz kedvükre szerelmük. 
 
N.O.
Kylie Jenner szégyenli testét?

Kylie Jenner szégyenli testét?

Úgy tűnik megviseli a fiatal sztár a várandósság, ugyanis teste is megváltozik, amit nehezen visel.   
Kampányarc lett Jennifer Lopez

Kampányarc lett Jennifer Lopez

A szépséges énekesnőn egyszerűen nem hat a kor. Nem hiába kérik fel sorra a legnagyobb márkák, hogy terméküket reklámozza.  
Alessandra Ambrosio szakított

Alessandra Ambrosio szakított

A népszerű modell több mint tíz év után döntött úgy, hogy felbontja szerződését a kedvenc fehérnemű márkájával.  
Így készül a fahéjas csiga palacsinta

Így készül a fahéjas csiga palacsinta

Kedvencünk a palacsinta igen sokféle módon elkészíthető – akár úgy is formázhatjuk, hogy fahéjas csigának tűnjön. Ízre azonban lényegesen eltér attól. Hogyan ké...
Itt van Selena Gomez élete legszexibb klipje!

Itt van Selena Gomez élete legszexibb kl...

Új videóklipet készített a sikeres fiatal énekesnő – Selena Gomez Wolves című dalához a napokban jelent meg a friss videó, melyen Selena talán eddig a legszexis...
Hosszabb életet akarunk? Tartsunk kutyát

Hosszabb életet akarunk? Tartsunk kutyát

Ha van ebünk, nagyobb eséllyel tovább élünk – állapította meg egy új tanulmány, mely szerint a kutyatartás növelte az idős emberek élethosszát.
Kylie Jenner elszigetelte magát?

Kylie Jenner elszigetelte magát?

Féltestvére, Khloé Kardashian szerint a fiatal valóságshow-sztár és kozmetikai márka-tulajdonos egészen úgy viselkedik, mint bátyjuk, Rob Kardashian.
Borsos ára van a meztelen Madonnának

Borsos ára van a meztelen Madonnának

Tizennyolc évesen számos ruha nélküli fotó készült az énekesnőről – a felvételeket most áruba bocsátják egy aukción. A képek ára 800 és 1200 dollár között mozog...
Életmódváltás=teherbeesés?

Életmódváltás=teherbeesés?

Amikor egy pár eldönti, hogy babát szeretne életük teljesen megváltozik. Sokkal tudatosabban végeznek minden tevékenységet és még az étkezésre is jobban figyeln...
Reggeli tevékenységek, amelyek segítik a fogyást

Reggeli tevékenységek, amelyek segítik a...

Már az ébredést követően érdemes megfogadni néhány dolgot, amire oda kell figyelni, hogy jól induljon a nap és persze a test is formában legyen.   
< >