Szerelem

Ezt csinálják a férfiak szakítás után

Ezt csinálják a férfiak szakítás után
Egy kapcsolat vége mindenkit megvisel, még a pasikat is, noha sokszor nem ezt mutatják. 

 

Kutatók régóta vizsgálják a szakítással járó érzelmeket nőknél és férfiaknál egyaránt. Utóbbiak ez egész érdekes viselkedéseket tudnak produkálni, de természetesen a csajokat sem kell félteni. Most azonban a férfiak viselkedéséről végeztek felmérést. Állítólag a pasik java része szakítás után egyből más nő ajtaján kopogtat, azonban nem szerelmet, hanem kalandot keres csak. Persze viszonylag hamar rájönnek, hogy ez nem segít a bánatukon. 
 
A férfiakat is megviseli a szakítás
 
Gyakori még, hogy felkeresik az egykori kedvesüket annak reményében, hogy egy kis vigaszt találnak érzelmileg. Akadnak olyan pasik is, akiket nagyon megvisel az elválás és úgy döntenek, hogy nem csajoznak többé. Ilyenkor többnyire a szórakozásba vagy a munkába menekülnek, de vannak bosszúálló típusúak is, bár ez leginkább a nőkre jellemző. A legjobb, amit ilyenkor lehet tenni, hogy tanulni a történtekből, fejlődni általa és tovább lépni. Persze ez nem olyan egyszerű, mint ahogy hangzik.
 
 
 
N.O.
Kylie Jenner szégyenli testét?

Kylie Jenner szégyenli testét?

Úgy tűnik megviseli a fiatal sztár a várandósság, ugyanis teste is megváltozik, amit nehezen visel.   
Kampányarc lett Jennifer Lopez

Kampányarc lett Jennifer Lopez

A szépséges énekesnőn egyszerűen nem hat a kor. Nem hiába kérik fel sorra a legnagyobb márkák, hogy terméküket reklámozza.  
Alessandra Ambrosio szakított

Alessandra Ambrosio szakított

A népszerű modell több mint tíz év után döntött úgy, hogy felbontja szerződését a kedvenc fehérnemű márkájával.  
Így készül a fahéjas csiga palacsinta

Így készül a fahéjas csiga palacsinta

Kedvencünk a palacsinta igen sokféle módon elkészíthető – akár úgy is formázhatjuk, hogy fahéjas csigának tűnjön. Ízre azonban lényegesen eltér attól. Hogyan ké...
Itt van Selena Gomez élete legszexibb klipje!

Itt van Selena Gomez élete legszexibb kl...

Új videóklipet készített a sikeres fiatal énekesnő – Selena Gomez Wolves című dalához a napokban jelent meg a friss videó, melyen Selena talán eddig a legszexis...
Hosszabb életet akarunk? Tartsunk kutyát

Hosszabb életet akarunk? Tartsunk kutyát

Ha van ebünk, nagyobb eséllyel tovább élünk – állapította meg egy új tanulmány, mely szerint a kutyatartás növelte az idős emberek élethosszát.
Kylie Jenner elszigetelte magát?

Kylie Jenner elszigetelte magát?

Féltestvére, Khloé Kardashian szerint a fiatal valóságshow-sztár és kozmetikai márka-tulajdonos egészen úgy viselkedik, mint bátyjuk, Rob Kardashian.
Borsos ára van a meztelen Madonnának

Borsos ára van a meztelen Madonnának

Tizennyolc évesen számos ruha nélküli fotó készült az énekesnőről – a felvételeket most áruba bocsátják egy aukción. A képek ára 800 és 1200 dollár között mozog...
Életmódváltás=teherbeesés?

Életmódváltás=teherbeesés?

Amikor egy pár eldönti, hogy babát szeretne életük teljesen megváltozik. Sokkal tudatosabban végeznek minden tevékenységet és még az étkezésre is jobban figyeln...
Reggeli tevékenységek, amelyek segítik a fogyást

Reggeli tevékenységek, amelyek segítik a...

Már az ébredést követően érdemes megfogadni néhány dolgot, amire oda kell figyelni, hogy jól induljon a nap és persze a test is formában legyen.   
< >