Szerelem

Kifejezetten fontos a szex

Kifejezetten fontos a szex
Azt már mindenki tudja, hogy a szerelmeskedés mekkora jelentőséggel bír egy kapcsolatban. Most kutatók még egy indokot találtak, amiért megéri gyakran csinálni. 

 

A szex rendkívül fontos egy kapcsolatban, hiszen biztonságot ad, megerősíti két ember szerelmét, a hangulatot is pozitívan befolyásolja, ráadásul az egészségre is jó hatással van. Egy friss kutatás azonban még egy érvet talált, ami a szeretkezés mellett szól. A felmérésből ugyanis kiderült, hogy az együttlétek hatása 48 órán keresztül érezhető. 
 
 
A vizsgálat során két héten keresztül ellenőriztek 96 párt, akik felírták, hogy mennyiszer szerelmeskedtek ez idő alatt. Átlagosan négy alkalmat jegyeztek fel a nemtől és az életkortól függetlenül. Végül kiderült, hogy ezalatt hosszabb ideig tartott a szexuális vágy, ráadásul lelkileg is kiegyensúlyozottabbak voltak. Tehát összességében elmondható, hogy az együttléteknek olyan erős pozitív hatásuk van, hogy az több napon keresztül érezhető. 
 
 
N.O.
Kylie Jenner szégyenli testét?

Kylie Jenner szégyenli testét?

Úgy tűnik megviseli a fiatal sztár a várandósság, ugyanis teste is megváltozik, amit nehezen visel.   
Kampányarc lett Jennifer Lopez

Kampányarc lett Jennifer Lopez

A szépséges énekesnőn egyszerűen nem hat a kor. Nem hiába kérik fel sorra a legnagyobb márkák, hogy terméküket reklámozza.  
Alessandra Ambrosio szakított

Alessandra Ambrosio szakított

A népszerű modell több mint tíz év után döntött úgy, hogy felbontja szerződését a kedvenc fehérnemű márkájával.  
Így készül a fahéjas csiga palacsinta

Így készül a fahéjas csiga palacsinta

Kedvencünk a palacsinta igen sokféle módon elkészíthető – akár úgy is formázhatjuk, hogy fahéjas csigának tűnjön. Ízre azonban lényegesen eltér attól. Hogyan ké...
Itt van Selena Gomez élete legszexibb klipje!

Itt van Selena Gomez élete legszexibb kl...

Új videóklipet készített a sikeres fiatal énekesnő – Selena Gomez Wolves című dalához a napokban jelent meg a friss videó, melyen Selena talán eddig a legszexis...
Hosszabb életet akarunk? Tartsunk kutyát

Hosszabb életet akarunk? Tartsunk kutyát

Ha van ebünk, nagyobb eséllyel tovább élünk – állapította meg egy új tanulmány, mely szerint a kutyatartás növelte az idős emberek élethosszát.
Kylie Jenner elszigetelte magát?

Kylie Jenner elszigetelte magát?

Féltestvére, Khloé Kardashian szerint a fiatal valóságshow-sztár és kozmetikai márka-tulajdonos egészen úgy viselkedik, mint bátyjuk, Rob Kardashian.
Borsos ára van a meztelen Madonnának

Borsos ára van a meztelen Madonnának

Tizennyolc évesen számos ruha nélküli fotó készült az énekesnőről – a felvételeket most áruba bocsátják egy aukción. A képek ára 800 és 1200 dollár között mozog...
Életmódváltás=teherbeesés?

Életmódváltás=teherbeesés?

Amikor egy pár eldönti, hogy babát szeretne életük teljesen megváltozik. Sokkal tudatosabban végeznek minden tevékenységet és még az étkezésre is jobban figyeln...
Reggeli tevékenységek, amelyek segítik a fogyást

Reggeli tevékenységek, amelyek segítik a...

Már az ébredést követően érdemes megfogadni néhány dolgot, amire oda kell figyelni, hogy jól induljon a nap és persze a test is formában legyen.   
< >