Szerelem

Korhoz kötött, hogy milyen gyakori a szex?

Korhoz kötött, hogy milyen gyakori a szex?
Sokat foglalkoznak a kutatók az együttléttel, hiszen igazán izgalmas téma. Ezúttal azzal kapcsolatban végeztek felmérést, hogy bizonyos korokban mennyi aktus számít normálisnak. 

 

A szakemberek megvizsgálták már közelebbről többek között, hogy meddig tart az ideális szex, hogy mennyi időt szánnak az emberek pornó oldalak nézésére, de azt is, hogy mik azok a dolgok, amelyek taszítják az együttléteket. Ezúttal teljesen más oldalról közelítették meg a dolgot és azt kutatták, hogy hány évesen mennyi a normális szex.
 
 
 Mint az kiderült 18-29 éves kor között szerelmeskednek a legtöbbet az emberek, ez körülbelül heti két alkalomnak felel meg. Ez pedig a kor előrehaladtával fokozatosan csökken. A 40 és 50 évesek pedig ettől jóval kevesebbszer jutnak el a csúcsra. Ők ugyanis körülbelül évente 69 alkalommal bújnak össze kedvesükkel. 
 
 
A szakemberek úgy vélik, hogy ennek ahhoz van köze, hogy ahogy öregszik az ember, úgy csökken a szexuális vágya. Ráadásul egyre több betegség fordul elő ebben a korban. Érdemes azonban megbeszélni a problémákat és több szexre törekedni, ugyanis ez elengedhetetlen egy párkapcsolatban, plusz számos pozitív hatást gyakorol a szervezetre. 
 
 
N.O.
Hosszú élet: 3 dolog kell hozzá

Hosszú élet: 3 dolog kell hozzá

Kutatók szerint három dolog segít abban, hogy hosszú életet tudhasson magának az ember. Természetesen mindenekelőtt az életmód-változtatás áll.
Justin Timberlake megható szerelmi vallomást tett

Justin Timberlake megható szerelmi vallo...

A közelmúltban ünnepelte a sztárpár évfordulóját, amelynek kapcsán az énekes romantikus posztot tett közzé közösségi oldalán.  
Brad Pittet fiatal színésznővel hozták hírbe

Brad Pittet fiatal színésznővel hozták h...

Meghökkentő pletyka terjed: bár a legutóbbi hírek szerint a sármos színész és felesége, Angelina Jolie békülőben van, Brad Pitt állítólag beleszeretett egy ifjú...
Demi Lovato drogproblémáiról vallott

Demi Lovato drogproblémáiról vallott

A fiatal énekesnőről nemrég kiderült, hogy csakúgy, mint sok sztárt őt is magával ragadta a kábítószer világa.   
Négy nagyszerű ajándék ötlet férfiaknak

Négy nagyszerű ajándék ötlet férfiaknak

Mindenkivel előfordult már, hogy nem volt ötlete ajándék vásárlás terén, hiszen nem akart egy századik ugyanolyan tárgyat ajándékozni kedvesének és olyan holmit...
Készíts öregedés elleni, csipkebogyós archidratálót!

Készíts öregedés elleni, csipkebogyós ar...

Tudtuk-e, hogy a csipkebogyó mag olajának hatékonysága a botox kezeléshez hasonló?  Ha a ráncok megelőzése a célunk, próbáljuk ki ezt a kiváló, saját készítésű ...
Solange Knowles vezeti a Soul Train Awards-jelölést

Solange Knowles vezeti a Soul Train Awar...

Beyoncé testvére és Bruno Mars áll a lista legelején a Soul Train Awards díjátadás nevezettjei között. 
Ezért jó a házi feladat a gyerekeknek

Ezért jó a házi feladat a gyerekeknek

Sokkal többet számít a házi feladat, mint hogy a gyermek az iskolai feladatokkal nap mint nap, otthon is foglalkozzon – állítják kutatók.
Kylie Jenner pasija kiakadt

Kylie Jenner pasija kiakadt

Friss hírek szerint a fiatal sztár párja nem igazán tudja elviselni a Kardashian családot. Ez miatt pedig még a kapcsolatuk is zátonyra futhat.   
Irodai munka=nassolás?

Irodai munka=nassolás?

Te is gyakran nyúlsz az édességhez munka közben? Akkor van egy rossz hírünk, ugyanis rengeteg kalóriát beviszel ezáltal a szervezetedbe.  
< >