2012. 07. 11. - 17:09

Aquasziget Esztergom élményfürdő

Aquasziget Esztergom élményfürdő
Az Aquasziget Esztergom 2012. július 7-től ismét megnyitotta kapuit a vendégek előtt, akik baráti áron, családbarát környezetben kapcsolódhatnak ki Esztergom csobbanó édenkertjében.
Az Aquasziget Esztergom Magyarország egyik legújabb és legmodernebb fürdőkomplexuma. Egyedülálló fürdőélményben lehet része annak, aki ellátogat Esztergomba, a Finta József Ybl- és Kossuth díjas építész által tervezett fürdőbe. A teljes kikapcsolódást az élményfürdő szolgáltatásain túl a Bazilika és az esztergomi vár különleges látványa egészíti ki.

Aquasziget Esztergom - kültéri strand

Aquasziget Esztergom - kültéri strand

Szórakozási lehetőségek

Az Aquasziget Esztergom tíz medencéje közül beltéren található az óriási élménymedence - gejzírrel, sodrófolyosóval, buzgárokkal, barlanggal -, a belső pihenőmedence masszírozó vízsugarakkal, a nyolcszemélyes jacuzzi medence, valamint gyermekeknek szóló vízivilág, ahol egy mókás spriccelő bohócfej, valamint egy épített teknősbéka nyújt kellemes kikapcsolódást a kicsiknek.

Kültéri strand

Az élményfürdő külterülete kizárólag május 1. és augusztus 31. között, a nyári szezon ideje alatt tart nyitva. A téli szezon idején, és a nyári szünidő kezdetéig a kültéri medencék közül az úszómedence és a kültéri pihenőmedence használható, a kiúszókon keresztül.

Aquasziget Esztergom - beltéri medence

Aquasziget Esztergom - beltéri medence

Fedett élményfürdő

Az élményfürdő fedett területén a medencék mellett egy infraszauna, dísztó, mellette mini terrárium, látványkonyha, söröző és pihenőágyak várják a vendégeket.

Wellness Világ

Az Aquasziget Wellness Világa közel 1000 négyzetméteren, különleges odafigyeléssel, exkluzív szolgáltatásokkal a teljes kikapcsolódást és a felfrissülést biztosítja. A pihenni vágyó vendégek számos, egyedülálló szolgáltatás közül választhatnak. A Wellness Világ tematikus szaunái, relaxációs pezsgőmedencéje a pihenőterekkel, az élményzuhanyokkal és a fitness teremmel a test és a szellem teljes regenerálódására ad lehetőséget.

Hamam

A Hamam, az Aquasziget a tradicionális török fürdője a rituális megtisztulás különleges élményével kényezteti a vendégeket. A szertartás a spirituális, lelki és fizikai megújulást célozza.

A forró teremben a felhevült padlót vízzel locsolják, és így keletkezik a test pórusainak megnyitását segítő finom pára. Ez a gőz alaposan átjárja és kitisztítja a testet, meglágyítja, megszépíti a bőrt.

Ezután következik a masszázs, amelyet előmelegített márványlapon, masszírozó kesztyűvel végeznek. A ledörzsölést követően a bőrön lévő szennyeződéseket, olíva olajos szappanból nyert selymes habbal, simító mozdulatokkal lazítják fel, majd elől-hátul alaposan átgyúrják az egész testet. A Hamam szertartást követően kellemes pihenés következik a szerájban, ahol teát, üdítőt és gyümölcsöket szolgálnak fel a vendégeknek.

Aquasziget Esztergom - szauna

Aquasziget Esztergom - szauna

Egészség Központ

Az Egészség Központ feladata a mozgásszervi panaszok enyhítése hagyományos fizioterápiás kezelésekkel, már társadalombiztosítás által finanszírozott formában is, valamint megelőző, rekreációs wellness masszázsok és terápiák mindazok részére, akik szeretnének tenni valamit egészségük érdekében.


Az élményfürdő területén önkiszolgáló étterem és drinkbár is működik. Az étteremben főzelékek, levesek, frissensültek és egytálételek széles skálája várja a vendégeket kedvező árakon.


Kapcsolat:

Aquasziget Esztergom


Aquasziget Esztergom

Cím: 2500 Esztergom, Táncsics Mihály u. 5.

Telefon: +36-33-511-100
E-mail: iroda@aquasziget.hu

http://www.aquasziget.hu

-W-

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.