2023. 11. 09. - 09:00

4D-s technológiát vetnek be az MMA-ban

4D-s technológiát vetnek be az MMA-ban

Jelentős technológia fejlesztések léphetnek életbe egy új együttműködés kapcsán a küzdősport világában. 

Komoly változások történhetnek a közeljövőben az MMA technológiai fejlettségéhez köthetően, mivel az Ultimate Fighting Championship (UFC) egy olyan együttműködést jelentett be, amelynek során a mesterséges intelligencia technológia segítségével lehetővé teszik a legnagyobb szponzorok logóinak digitális beillesztését az élő közvetítések során, méghozzá dinamikus megoldásokkal.  
 
Az Octagon rendszer használata megnyitja az ajtót egy új mérföldkő előtt az MMA-világban, ahol a technológia és a sport az eddigi legmodernebb körülmények között találkozik. A szervezet szerint ez a megoldás jóval nagyobb szponzori pénzekhez juttathatja őket. 
 
ufc_jovo_torzs
Megérkezett a jövő az UFC-be
 
Az UFC új partnere, a 4D Sight egy közvetítés technológiai vállalat és olyan ultramodern megoldásaik vannak, amelyek segítségével és alkalmazásával kifejlesztették a 4D AI technológiát. 
 
Ez a vadonatúj technológia teszi lehetővé a szponzorok logóinak digitális és dinamikus megjelenítését az élő közvetítések során. Az említett technológia nem csak a nézőknek kínál új vizuális élményt, hanem a szponzoroknak is lehetőséget ad a márkáik hatékonyabb és eredményesebb megjelenítésére, amely ma már kiemelten fontos a digitalizáció miatt. 
 
A jövő és a mesterséges intelligencia egyre inkább megérkezik a ketrecbe is. 
 
Forrás: SportsProMedia
CS.SZ.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.