2023. 11. 07. - 11:00

A mesterséges intelligencia már a fogadást is segíti

A mesterséges intelligencia már a fogadást is segíti

Egyre több az olyan mesterséges intelligencia alapú alkalmazás, amellyel hatékonyan lehet megtippelni a küzdősport mérkőzések végkimenetelét. 

Az MMA a sport világában már régóta hatalmas rajongótáborral rendelkezik, azonban a technológia fejlődésével most egy új dimenzióban is megismerhetjük, mivel egyre több az olyan mesterséges intelligencia vezérelt applikáció, amellyel jó arányban előrejelezhető a végkimenetel a mérkőzéseken. Ez nagy profitot hozhat a sportfogadási iparnak és az ügyes fogadóknak. 
 
Az úgynevezett MMA-AI, azaz a mesterséges intelligencia alapú MMA-előrejelző és fogadási stratégia egy olyan rendszer külföldön, amelynek a célja, hogy minél sikeresebben előrejelezze a UFC mérkőzések végkimenetelét, majd ezen keresztül jelentős nyereséget hozzon a fogadóknak és a program használóinak. 
 
sportfogadas_jovoje_torzs
Ez lehet a sportfogadás jövője
 
A külföldön elterjedt modell 63,4%-os pontossággal tudja meghatározni az eredményt. Ez az adat az első 1 éves tesztidőszak eredménye, ami az elmúlt 365 napban lezajlott mérkőzéseken alapul. 
 
A statisztikák alapján még nem a legprofitábilisabb a program, azonban az ilyen rendszereknél fontos a széleskörű tanulási mechanizmus, ami a jövőben még hatékonyabb lehet, akkor pedig elég nagy profitot lehet majd szert tenni az ilyesfajta alkalmazások használatával.
 
A mesterséges intelligencia előrejelzéseit egy szintén mesterséges intelligencia alapú fogadási stratégiával kombinálva már most is tízszeres megtérülést lehet elérni egy tanulmány alapján, ami már jóval kedvezőbb, mintha csak önmagában a 63,4% pontosságú előrejelző rendszert használnánk.
 
Forrás: MMA-AI
CS.SZ.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.