2023. 10. 16. - 11:54

A szórakoztatás és a technológia lehet a boksz jövője

A szórakoztatás és a technológia lehet a boksz jövője

Amennyiben összeolvad a technológia és a szórakoztatás a bokszban, akkor nagy jövő elé nézhet a sportág. 

A boksz sportága mindig is az egyik legerősebb és legnagyobb követőtáborral rendelkező küzdősport volt a világban, ám jelenleg egy izgalmas átalakulás előtt állhat. A technológia és az innováció hatására a bokszban olyan új dimenziókat nyílhatnak meg, amelyeket korábban elképzelhetetlennek tartottak a szimpatizánsok.
 
A jövő boksz sportja lehetővé teszi majd a legnagyobb rajongók számára, hogy közvetlenül részesei legyenek az eseményeknek a virtuális valóság (VR) vagy a kibővített valóság (AR) fejlesztéseinek eredményeképp.
 
box_jovo_torzs
Erősen digitalizálódnak a sportban a megoldások
 
A nézők egy VR headset vagy egy AR eszköz segítségével élvezhetik a meccseket úgy, mintha a ring közepén állnának. Ez a csúcsmodern technológia lehetővé teszi a nézők számára, hogy olyan közelről figyeljék a bunyót, ahogyan az eddig tényleg elképzelhetetlen volt. 
 
A jövő boksz élményeinek szintén fontos részese lesz az adatelemzés. A modern technológiának köszönhetően a bokszolók olyan szenzorokkal szerelhetik fel magukat, amelyek képesek rögzíteni és azonnal átadni az élő adatokat a sebességről, az ütés erőről, valamint a teljesítményről.
 
Az ilyesfajta információk nemcsak az edzésekre, hanem a végeredményekre is nagy hatással lehetnek. 
 
Forrás: ESPN
CS.SZ.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.