2023. 10. 19. - 09:20

Eljött a streaming platformok ideje

Eljött a streaming platformok ideje

A digitális fejlesztések által a küzdősportokban is óriási lehetőséget teremtenek a streaming platformok. 

A digitalizáció térhódítása 2023-ban rengeteg dologban közrejátszik a küzdősportokban. A streaming platformok megjelenése és népszerűsége óriási változásokat képes hozni a közvetítésekben.
 
Az olyan streaming platformok, mint például a Twitch, a YouTube vagy a Dazn, képesek közvetlen kapcsolatot teremteni a szurkolók és a sportolók között, ez pedig képes elmélyíteni a kapcsolat minőségét is. 
 
streaming_torzs
A streaming a jövő? 
 
Mindezek mellett a streaming platformok lehetővé teszik a sportolóknak, hogy élőben közvetítsék felkészülésüket vagy mérkőzéseiket, sőt akár adott napokon kommunikálni is tudnak a szurkolókkal egy élő adás keretein belül. 
 
Az ilyen platformokon az élő közvetítések bármikor visszatekinthetőek, ez pedig globálisan rengeteg nézőt vonz, végső szinten pedig ez fogja elősegíteni a küzdősportok felemelkedését. 
 
Végül, de nem utolsó sorban a televíziózással ellentétben itt a nézők élőben hozzászólhatnak, kérdéseket tehetnek fel, vagy éppen bátoríthatják kedvenc sportolóikat, ez pedig egyedülálló a küzdősportban.
 
Forrás: EuroSport
CS.SZ.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.