2023. 09. 05. - 13:00

Fejlett technológiákkal előrejelezhetők a UFC eredmények

Fejlett technológiákkal előrejelezhetők a UFC eredmények

A UFC, a Bayes AI és a fejlett technológia találkozása új szintre emeli a sportfogadásokat a küzdősportokban. 

A Bayes AI nevezetű mesterséges intelligencia algoritmus a komplexitása révén pontos előrejelzéseket képes nyújtani az UFC mérkőzésekre vonatkozóan, mivel képes elemezni az előző összecsapásokat és a sportolók adatait az adott pillanatban.
 
A Bayes AI-t olyan alapokra helyezték, amelyek az adat elemzés és a valószínűségszámítás legbonyolultabb részeit is képesek felhasználni. Minél több adat jut a rendszerben, az előrejelzés annál pontosabb lesz. 
A fejlett platform az esemény bekövetkezésének valószínűségét számolja ki az olyan korábbi bizonyítékok és adatok alapján.
 
Ha nincs előzőtes információja a rendszernek, akkor nyilvánvalóan az adott sportoló esélye 50 százalék lenne, de ha megadjuk a Bayes algoritmusnak, hogy a 2 sportoló milyen statisztikai adatokkal rendelkezik és videót töltünk fel róluk a rendszerbe, akkor nagyon pontos eredményt képes kalkulálni. 
ufc_torzs
 
A Bayes AI sokkal nagyobb eredményességgel tudja kiszámítani egy MMA párharc kimenetelét, mint mondjuk egy futball mérkőzés végeredményét, mivel sokkal kevesebb a lehetséges kimenetel
 
A fejlett technológia eltávolítja az emberi elfogultságot és feltételezéseket, majd összegyűjti az összes korábbi mérkőzés adatait, amely releváns a jelenlegi összecsapáshoz, ezt követően pedig ezt használja az eredmény előrejelzésére.
 
A szoftver egy élő példa arra, hogy miként lehetséges az, hogy a fejlett technológia új lehetőségeket teremtsen a sportfogadásban. A jövőben várhatóan még inkább tovább fejlődnek ezek a modellek és még pontosabb előrejelzéseket képesek nyújtani.
 
Forrás: Bayes AI
CS.SZ.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.