2023. 07. 26. - 07:10

Ifj. Növényi megállíthatatlan

Ifj. Növényi megállíthatatlan
Június 16.-ikán a Bellator 297-es chicagói gáláján Ifj. Növényi Norbert megint megmutatta, hogy miért tartják az egyik legnagyobb tehetségnek a nemzetközi MMA világában.

Két és fél évet töltött térdsérüléssel hazánk legnagyobb MMA tehetsége ifj. Növényi Norbert, hogy aztán a még mindig csak 23 éves "Magic" becenévvel ellátott harcos előbb Február 25.-én a Bellator 291-es gáláján három perc után detronizálja a rutinos Andy Manzolót majd rá négy hónapra szintén az első menetben 46! másodperc alatt kiüsse a lengyel Kamil Oniszczukot.

A lengyel harcosnak ez volt az első KO veresége és mivel a mérkőzés előtt még 9-2-es mérlege volt nem lehet azt mondani, hogy Oniszczuk egy felhozó ember lett volna Norbi életében. Kőkemény harcos a lengyel srác eddig kevesen bírták legyűrni, akinek sikerült, az vagy pontozással vagy fojtással tudta megoldani, mígnem jött a magyar varázslat és szűk 46 másodperc alatt átgázolt az ellenfelen.

Norbi az első menetben a második bal-jobb kombójával leterítette lengyel riválisát a ground and pound már csak amolyan befejező végjáték volt, hogy az ellenfél biztosan ne kelljen fel az irtózatos erejű és pontosságú jobbosból.

Nem tudjuk még pontosan mikor lesz Norbi következő meccse, de még két mérkőzésre biztosan van szerződése a Bellatorral és nem kell nagy jóstehetségnek lenni ahhoz, hogy ha ilyen tempóban halad, akkor nemsokára címmérkőzés vár rá.

 

 

K.T.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.