2023. 02. 27. - 17:10

Ifj. Növényi Norbert tökéletes visszatérése

Ifj. Növényi Norbert tökéletes visszatérése
Három év kihagyás után tért vissza a ketrecbe ifj. Növényi Norbert (6-0) a Bellator 291-es gáláján Dublinban. Három év nagyon sok idő egy olyan feltörekvő és sikerre éhes tehetségnek mint ifj. Növényi Norbert, így félő volt, hogy nehezen tudja lerázni magáról a ringrozsdát. Elég hamar kiderült, hogy nem kell aggódnunk Norbi miatt, ott folytatta a magyar fiú, ahol abbahagyta! Első menetes TKO győzelemmel abszolválta hatodik mérkőzését.

Korábban közöltünk egy beharangozót, hogy végre újra ketrecben láthatjuk a magyar MMA sport talán legnagyobb ígéretét ifj. Növényi Norbertet.  Erre az eseményre egészen 2023  február 25.-ig kellet várnunk és közben figyelni, hogy a csúnya térdsérüléséből sok munkával folyamatoson javuló, majd szép lassan újra edzésbe álló magyar klasszis hogyan küzdi vissza magát csúcsformájába.

Ráadásul egy olyan rutinos ellenfél ellen, mint a 38 éves Andy Manzolo (26-10) senki nem mehet biztosra, hiszen azt a 26! győzelmet, amit eddig összebunyózott az észt harcos nem adják ingyen, így nem tűnt sétagaloppnak a magyar fiú szempontjából a visszatérés.
A végzetes ütés (Fotó: Getty Images)

Szerencsére a hosszú kihagyás ellenére Norbi hozta, amit már megszoktunk Tőle. Nagyon magabiztos jelenlétet a ketrecben, kiváló ütemérzéket, hatalmas hátsókezes ütéseket és kiválóan felkészített fizikai állapotot.

Az ellenfél külsőre erős harcos benyomását keltette, de megint úgy tűnt, hogy "Magic Norbi” fizikálisan jóval erősebb, stabilabb, így már az első menet közepén rövidre zárta az egyébként igen egyoldalú mérkőzést egy hatalmas hátsókezes ütéssel. Ezzel ifj. Növényi a hosszú kihagyás után elkönyvelhette profi karrierje első TKO győzelmét.

 

 


K.T.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.