2023. 01. 25. - 08:15

Ifj. Növényi Norbert végre újra a ketrecben!

Ifj. Növényi Norbert végre újra a ketrecben!
Végre, jó hír a magyar MMA rajongóknak! Magyarország talán legtehetségesebb MMA fightere (Borics Ádámmal karöltve) hosszú sérülést követően végre újra olyan állapotban van, hogy a Bellator égisze alatt február 25.-én újra ketrecbe léphet és folytathatja azt amire született!!
Birkózó Olimpiai bajnok klasszisunk Növényi Norbert fia a harcos körökben már saját jogon is igen népszerű és eredményes ifj. Növényi "Magic" Norbert február 25.-én újra a világ második számú MMA szervezete a Bellator égisze alatt lép ketrecbe. A még mindíg csak 23 éves harcosnak, nem ez lesz az első küzdelme ennél a szervezetnél, hiszen ezt megelőzően öt mérkőzést abszolvált győztesen, ráaádásúl ebből négyet idő előtt udott befejezni.


Bellator 291-et az írországi Dublinban fogják tető alá hozni, ami azért is izgalmas, mert ebben az országban nagy népszerűségnek örvend az MMA, és mindíg forró hangulatú gálák kerülnek megrendezésre. "Magic" Norbink ellenfele az észt Andy "Predator" Manzolo lesz, aki már 38 éves és óriási a rutinja, hiszen eddig 26 győzelem mellett csak 9 vereséget számlál, ami nagyon jó mérlegnek számít az MMA világában.  


Mi azt reméljük, hogy február 25.-én Manzolo jelenlegi három mérkőzés óta tartó győzelmi sorozata véget és Norbi újabbal skalppal gyarapítja gyüjteményét. Hiába az ellenfél veretes fight cardja, még nem talákozott Ifj. Növényi szintű harcossal, aki fiatal kora ellenére elképesztően jó erőállapotba tud kerülni egy jó felkészülés után, ráadásul, azon modern harcosok közé tartozik, aki állóharcban és földön is egyaránt klasszis teljesítményre képes. 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.