2023. 09. 08. - 11:00

Intelligens chatbotok segítik a PFL playoff szurkolóit

Intelligens chatbotok segítik a PFL playoff szurkolóit

A Professional Fighters League (PFL) szervezete egy mesterséges intelligencia vezérelt chatbot készítő céggel állapodott meg. 

A Professional Fighters League (PFL) egy vegyes harcművészeti sportliga az Egyesült Államokban és a szervezet a GameOn Technology-val működik együtt egy friss bejelentés alapján. A GameOn Technology a világ egyik vezető intelligens chatbot platformja.
 
Az intelligens chatbot a 2023-as PFT playoff idején kerül bevezetésre az ütközetek helyszínén, azaz a Madison Square Garden-ben. Az exkluzív együttműködéssel az a szervezetek célja, hogy élvezetesebbé tegyék a szurkolói élményt. 
 
gameon_Torzs
Komoly technológia partnert szerzett a PFL
 
Nemcsak a szurkolói elköteleződést tudják növelni a partnerséggel, hanem a liga így képes a saját munkatársainak időt és munkaórát megtakarítani, miközben a növekvő rajongói bázist támogatják egy zökkenőmentes és automatizált online chat folyamaton keresztül, amelyet a felhasználók várhatóan imádni fognak.
 
A Madison Square Garden-ben megrendezett playoffok alatt bemutatni kívánt GameOn módszer teljesen automatizált chat élményt tesz lehetővé a harcművészeti szurkolóknak, a liga pedig így betekintést nyerhet a növekvő szurkolóbázis adataiba. 
 
A GameOn Technology egyébként már ismert szereplő a sportvilágban, hiszen a PFL előtt már olyan ligákkal és szervezetekkel kötött megállapodást, mint az NBA, az NFL, az NHL vagy éppen a FIFA.
 
Forrás: PFL
CS.SZ.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.