2023. 11. 17. - 12:19

Mesterséges intelligencia rendszert tanítanak az MMA értelmezésére

Mesterséges intelligencia rendszert tanítanak az MMA értelmezésére

Szinte profi szintre fejleszthetőek a tanulási programok az MMA mozdulatokból a legújabb mesterséges intelligencia alkalmazásokkal. 

Azt már kijelenthetjük, hogy a mesterséges intelligencia nem csak a jövő, hanem már itt van velünk a jelenben is. A mesterséges intelligencia már most rengeteg pozícióban elkezdte helyettesíteni az élő munkaerőt. Nincs ez másképp az MMA világában sem, ahol a legfejlettebb programok akár képesek maguktól is elemezni a küzdősport mérkőzéseket.
 
A jövő-technológiák képesek megtanulni a harcművészeti mozdulatokat is. Ez úgy történhet, hogy a mesterséges intelligencia alapú programokat kiképzik arra, hogy felismerjék az MMA mozdulatokat és mintákat, méghozzá olyannyira, hogy a későbbiekben saját döntéseket is tudnak hozni az elemzések során.
 
mma_ai_tanitas_torzs
A mesterséges intelligenciát meg kell ismerni a sportújságíróknak is, hogy hatékonyabban dolgozzanak vele
 
Fontos azonban megjegyezni, hogy a mesterséges intelligencia rendszerek nem képesek fizikailag végrehajtani az MMA-ban megszokott technikákat és mozdulatokat, mivel nincs fizikai létük, de tökéletesen képesek tanulmányozni és értelmezni azokat.
 
Ezek a rendszerek a nagy adathalmazok tekintetében taníthatóak, az MMA mérkőzések pedig tökéletesen beilleszthetőek egy nagy adatbázisba, amelyeket a mesterséges intelligencia felhasználhat a mozdulatok, taktikák és eredmények elemzésére. 
 
Ez nem csak a statisztikák elkészítésében hasznos, mivel a mesterséges intelligencia képes lehet az előrejelzések megfogalmazására is. 
 
Forrás: MMA AI
CS.SZ.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.