2023. 04. 11. - 05:15

UFC 287: Harmadikra csak összejött Adesanyának a győzelem!

UFC 287: Harmadikra csak összejött Adesanyának a győzelem!
Április 8-án a napfényes Miamiban rendezték a UFC 287-es gáláját a Kaseya Centerben. Az est főmérkőzésén a bajnok Alex Pereira immáron negyedik alkalommal csapott össze a középsúly korábbi bajnokával Israel Adesanyával.

Régi „szerelem” és egy véget nem érő térő történet kettejük rivalizálása, hiszen az első mérkőzésüket még a legnagyobb kick-boksz szervezet a GLORY keretin belül vívták 2016 áprilisában, ahol a brazil nyert szoros pontozást követően, aztán 2017 márciusában újra egymásnak feszültek és egy szintén szoros mérkőzést követően Pereira megint nyerni tudott egy harmadik menetben elért hatalmas bal horog KO-val.

Aztán eltelt öt év és immáron a legnagyobb MMA szervezet, a UFC keretin belül néztek farkasszemet egymással egy középsúlyú címmérkőzés keretin belül, ahol szintén szoros meccsen az utolsó mentben újra  Pereira nyert egy újabb KO-val, úgy, hogy egyébként a pontozólapokon Adesanya állt jobban.

Harmadszorra nem kellett öt évet várni a visszavágóra, hiszen múlt Vasárnap hajnalban Adesanya végre visszavágott a vereségekért és egy második mentes KO győzelemmel legyőzte örök mumusát és újra felülhetett a UFC középsúlyú trónjára.   

 

 

K.T.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.