2023. 02. 07. - 00:00

Zömében hazai sikerek az RFA első magyarországi gáláján

Zömében hazai sikerek az RFA első magyarországi gáláján
Kiváló színvonalú rendezés, fények, kivetítők és szexi ringlányok jellmezeték az RFA 8-as számú gáláját, amit múlt szombaton rendeztek a Ludovika Arénában. Volt itt MMA kiskesztűs Muay thai, számos KO győzelem és szerencsére zöméban magyar sikerek! Kezdetnek nem rossz!
Magyar Muay thai és K1 klasszisunk Bereczki Dominik hozta a tőle elvárt "kötelezőt" és már az első menetben KO-val nyert a lengyel Michal Dziuda ellen kiskesztyűs Muay thai szabályrendszerben.
Sajnos az est főmérkőzésén egy MMA szabályrendszerű összecsapáson egykori birkózó klaszisunk Veréb István a második menetben beleszaladt egy guillotin fojtásba és feladni kényszerűlt a mérkőzést.

"Igazából hét hónapja űzöm ezt a sportágat, és be kell valljam, sajnos még nincs meg a kellő rutinom ahhoz, hogy ilyen meccseket meg tudjak nyerni. Sajnos elhibáztam egy  technikát és végzetes lett az eredmény" - idézte az MTI cikke Veréb Istvánt

Szerncsére volt még öröm hazai oldalon, hiszen az est szintén nagyon várt mérkőzésein a nehézsúlyú Papp Lajos második profi MMA meccsét abszolválta idő előtt győztesen, illetve a Muay thai szabályrendszerben óriási tehetségnek tartott Tóth Csaba szintén KO győzelemmel hagyta el a ketrecet.

Így összeségében nem zártunk eredmény szempontjából rossz gálát, hiszen az este folyamán összesen tíz magyar lépett ringbe a K1 és az MMA szabályrendszerében, ebből hatot nyertek a hazai versenyzők, amelyből négy KO volt.

K.T.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.