2017. 07. 25. - 10:50

A lézeres kezelés gyerekeknél is beválik

A lézeres kezelés gyerekeknél is beválik

Felnőttek is gyakran félnek a fogorvostól, nemhogy a gyermekek. A kicsik félelmét is enyhítik azonban az új, modern fogászati eljárások, különös tekintettel a lézeres kezelésre.

Nehéz a gyermekeket elvinni egy fogorvoshoz – érthető módon, hiszen még a felnőttek közül is sokan „cidriznek” ezektől a kezelésektől.

Napjainkban azonban már van lehetőség arra, hogy a kezeléseket igen rövid időn belül elvégezzék, ráadásul fájdalommentesen.

A szuvas részek eltávolításához nagyjából 5 perc is elég – lézeres technikával. Ráadásul érzéstelenítésre sincs szükség.

Lézeres technikánál nem kell félni ezektől az eszközöktől

Lézeres technikánál nem kell félni ezektől az eszközöktől

Az ún. YSGG lézer hullámhossz, valamint a szabadalmaztatott víz és levegő spray lép kölcsönhatásba egymással, s ezzel lehetővé válik a szuvas, beteg területek megcélzása, valamint átalakítása nyomás és vibráció nélkül.

Mivel a lézer igen pontos, csak a sérült szövetet távolítják el vele, az ép fognak nem esik baja.

A lézeres technika kíméletes, nem okoz vérzést, fájdalmat.

Ezért a gyermekek nem is félnek a beavatkozástól – mely nem okoz több kellemetlenséget, mint ha vízipisztolyt használnának a fogukra.

A lurkók figyelmét többnyire maga a szép, modern berendezés is leköti, s kíváncsiak a kezelésre. A lézeres fogászat ezért jóformán élményszámba megy, izgalmas felfedeznivaló számukra.

A lézeres technikával a tejfogak is kezelhetők, a beavatkozás ugyanúgy zajlik, mint a maradandó fogak esetében. A negatív érzéseket tehát kellemesebb élményekre lehet váltani a Biolase Waterlase iPlus lézeres fogkezeléssel.

Kapcsolódó cikk:

Félelem- és fájdalommentes kezelések: a lézeres technikák

Fogászat: mire jó a barázdazárás?

B.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.