Szépségfogászat - Fogpótlás

A lézeres kezelés gyerekeknél is beválik

A lézeres kezelés gyerekeknél is beválik

Felnőttek is gyakran félnek a fogorvostól, nemhogy a gyermekek. A kicsik félelmét is enyhítik azonban az új, modern fogászati eljárások, különös tekintettel a lézeres kezelésre.

Nehéz a gyermekeket elvinni egy fogorvoshoz – érthető módon, hiszen még a felnőttek közül is sokan „cidriznek” ezektől a kezelésektől.

Napjainkban azonban már van lehetőség arra, hogy a kezeléseket igen rövid időn belül elvégezzék, ráadásul fájdalommentesen.

A szuvas részek eltávolításához nagyjából 5 perc is elég – lézeres technikával. Ráadásul érzéstelenítésre sincs szükség.

Lézeres technikánál nem kell félni ezektől az eszközöktől

Lézeres technikánál nem kell félni ezektől az eszközöktől

Az ún. YSGG lézer hullámhossz, valamint a szabadalmaztatott víz és levegő spray lép kölcsönhatásba egymással, s ezzel lehetővé válik a szuvas, beteg területek megcélzása, valamint átalakítása nyomás és vibráció nélkül.

Mivel a lézer igen pontos, csak a sérült szövetet távolítják el vele, az ép fognak nem esik baja.

A lézeres technika kíméletes, nem okoz vérzést, fájdalmat.

Ezért a gyermekek nem is félnek a beavatkozástól – mely nem okoz több kellemetlenséget, mint ha vízipisztolyt használnának a fogukra.

A lurkók figyelmét többnyire maga a szép, modern berendezés is leköti, s kíváncsiak a kezelésre. A lézeres fogászat ezért jóformán élményszámba megy, izgalmas felfedeznivaló számukra.

A lézeres technikával a tejfogak is kezelhetők, a beavatkozás ugyanúgy zajlik, mint a maradandó fogak esetében. A negatív érzéseket tehát kellemesebb élményekre lehet váltani a Biolase Waterlase iPlus lézeres fogkezeléssel.

Kapcsolódó cikk:

Félelem- és fájdalommentes kezelések: a lézeres technikák

Fogászat: mire jó a barázdazárás?

B.A.

 

Kanye West ellenőrizgeti a béranyát

Kanye West ellenőrizgeti a béranyát

Véletlenszerűen kontrollálja a harmadik gyermeküket kihordó hölgyet a rapper – Kanye West és Kim Kardashian ugyanis béranyát fogadott, akinek szigorú szabályoka...
Nehezen tűnik el a narancsbőr

Nehezen tűnik el a narancsbőr

Szinte minden nő életét megkeseríti ez a bőrhiba. Attól ugyanis, hogy valaki lefogyott, nem jelent azt, hogy eltűnt a narancsbőr. Vajon mit lehet tenni?  
Melanie Griffith bejelentette: epilepsziás

Melanie Griffith bejelentette: epilepszi...

Beszélni kezdett betegségéről a színésznő. Melanie Griffith most árulta el, hogy 6 évvel ezelőtt epilepsziával diagnosztizálták. Ám négy esztendeje mentes a rem...
Sajtfesztivál Budapesten

Sajtfesztivál Budapesten

Igazi ínyencségekkel várják a gasztronómia szerelmeseit a rendezvényen, ahol több 300 különleges sajtot mutatnak be.   
Letette az alkoholt Ed Sheeran

Letette az alkoholt Ed Sheeran

Nem iszik szeszes italt a népszerű zenész biciklibalesete óta – Ed Sheeran szeretné, ha mielőbb felgyógyulna, ezt azonban lassítaná az alkoholfogyasztás.
Ezt csinálják a férfiak szakítás után

Ezt csinálják a férfiak szakítás után

Egy kapcsolat vége mindenkit megvisel, még a pasikat is, noha sokszor nem ezt mutatják.   
Justin Timberlake megható szerelmi vallomást tett

Justin Timberlake megható szerelmi vallo...

A közelmúltban ünnepelte a sztárpár évfordulóját, amelynek kapcsán az énekes romantikus posztot tett közzé közösségi oldalán.  
Négy nagyszerű ajándék ötlet férfiaknak

Négy nagyszerű ajándék ötlet férfiaknak

Mindenkivel előfordult már, hogy nem volt ötlete ajándék vásárlás terén, hiszen nem akart egy századik ugyanolyan tárgyat ajándékozni kedvesének és olyan holmit...
Meglepő, miért szakított Demi Lovato

Meglepő, miért szakított Demi Lovato

Az énekesnő a közelmúltban arról beszélt, hogy egy napon talán folytatják kapcsolatukat Wilmer Valderramával. Most viszont elárulta, miért szakított vele annak ...
Készíts öregedés elleni, csipkebogyós archidratálót!

Készíts öregedés elleni, csipkebogyós ar...

Tudtuk-e, hogy a csipkebogyó mag olajának hatékonysága a botox kezeléshez hasonló?  Ha a ráncok megelőzése a célunk, próbáljuk ki ezt a kiváló, saját készítésű ...
< >